Γυναίκα και φυγόποινος εξαπάτησαν ηλικιωμένη

Γυναίκα και φυγόποινος εξαπάτησαν ηλικιωμένη

Οι δράστες πήγαν με ΙΧ αυτοκίνητο στην κοινότητα των Αγίων Αναργύρων Άρτας και η «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ έπεισε την ηλικιωμένη να της παραδώσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να μην μείνει χωρίς ρεύμα

roloi
Μια Ελληνίδα που παρίστανε την υπάλληλο της ΔΕΗ και εξαπάτησε μια ηλικιωμένη ζητώντας της χρήματα για να μη διακοπεί η ηλεκτροδότηση του σπιτιού της αναζητούν οι άνδρες της Ασφάλειας, ενώ ο συνεργός της που ήταν φυγόποινος συνελήφθη στην Ημαθία!

Οι δράστες πήγαν με ΙΧ αυτοκίνητο στην κοινότητα των Αγίων Αναργύρων Άρτας και η «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ έπεισε την ηλικιωμένη να της παραδώσει ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να μην μείνει χωρίς ρεύμα. Αμέσως μετά, διέφυγε με το αυτοκίνητο στο οποίο την ανέμενε ο συνεργός της.

Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, ο άνδρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και από τα στοιχεία του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας για κλοπή και απόπειρα απάτης, με ποινή φυλάκισης 13 μηνών. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Άρτας του άσκησε δίωξη για απάτη και διέταξε την κράτησή του, ενώ η συνεργός του αναζητείται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης