Κομοτηνή: Διάρρηξη στα ιατρεία και σε κυλικείο σε κέντρο του Δήμου

Κομοτηνή: Διάρρηξη στα ιατρεία και σε κυλικείο σε κέντρο του Δήμου

Οι δύο δράστες έκλεψαν... 13 ευρώ, ένα πιεσόμετρο και σύριγγες και λίγο αργότερα συνελήφθησαν

komotini
Επιδρομή στο Πολυλειτουργικό Κέντρο του Δήμου Κομοτηνής έκαναν τα ξημερώματα της Πέμπτης δυο Έλληνες ηλικίας 36 και 30 χρόνων, οι οποίοι διέρρηξαν διαδοχικά δύο ιατρεία του κοινωνικού κέντρου, καθώς και το κυλικείο.

Οι δράστες έκλεψαν όλα κι όλα 13 ευρώ, ένα πιεσόμετρο και σύριγγες, αλλά το μεσημέρι της Παρασκευής εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με την κατηγορία της κλοπής.

*** Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος δύο αλλοδαποί ηλικίας 27 και 39 χρόνων, την στιγμή που προσπαθούσαν να διαρρήξουν μια κατοικία στη Μύκονο. Μάλιστα, ο 27χρονος διέμενε παράνομα στη χώρα. Τα διαρρηκτικά τους εργαλεία και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν κατασχέθηκαν και οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

*** Μια επιχείρηση σε χωριό της Καβάλας διέρρηξε ένας 17χρονος Έλληνας και άρπαξε όσα χρήματα βρίσκονταν μέσα στην ταμειακή μηχανή. Ο ανήλικος ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Νέστου, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για κλοπή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης