Άρτα: Έλληνες ανήλικοι «άδειασαν» ταμείο σούπερ μάρκετ

Άρτα: Έλληνες ανήλικοι «άδειασαν» ταμείο σούπερ μάρκετ

Συνοδεύοταν από μία γυναίκα - Οι δράστες προσποιήθηκαν τους πελάτες και, όταν απουσίασε για λίγο η ταμίας, όρμησαν στην ταμειακή μηχανή

arta_super
Το καλάθι με το οποίο εμφανίστηκαν στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ στην Άρτα μια γυναίκα και δυο ανήλικα παιδιά δεν είχε πολλά προϊόντα, αλλά μια στιγμή απουσίας της υπαλλήλου ήταν αρκετή για να… αδειάσουν την ταμειακή μηχανή της από όσα χρήματα περιείχε!

Οι τρεις δράστες παράτησαν τα ψώνια και έσπευσαν να εξαφανιστούν με τα χρήματα στην τσέπη, το μεσημέρι της Τετάρτης. Ωστόσο, από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Άρτας και την αξιοποίηση στοιχείων από τους ειδικούς του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών Ηπείρου, η υπόθεση εξιχνιάστηκε. Τα στοιχεία των τριών Ελλήνων ταυτοποιήθηκαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

*** Για να ψωνίσει μπήκε σε ένα κατάστημα στον Αλμυρό Μαγνησίας μία 20χρονη, αλλά «βούτηξε» μία μπλούζα αξίας 56 ευρώ και φεύγοντας άρπαξε και ένα πορτοφόλι αξίας 22 ευρώ! Ωστόσο έγινε αντιληπτή από την υπεύθυνη του καταστήματος και ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι της πέρασαν χειροπέδες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης