Η κακοκαιρία «χτυπά» τον Πύργο: Ποτάμια οι δρόμοι - Πλημμυρισμένα σπίτια

Η κακοκαιρία «χτυπά» τον Πύργο: Ποτάμια οι δρόμοι - Πλημμυρισμένα σπίτια

 Η πυροσβεστική του Πύργου έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για πλημμύρες σε σπίτια

plymmhra-patra
Η επέλαση της κακοκαιρίας πλήττει από το πρωί πολλές περιοχές ανά την Ελλάδα. Σοβαρά προβλήματα έχουν προκληθεί σε αρκετά σημεία της πόλης του Πύργου από την ισχυρή βροχόπτωση των τελευταίων ωρών.

Σύμφωνα με το patrisnews, η πυροσβεστική του Πύργου, έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για πλημμύρες σε σπίτια, ενώ σε… ποτάμια έχουν μετατραπεί πολλοί δρόμοι.

Στον κεντρικό δρόμο του Λαμπετίου, ο οποίος έχει πλημμυρίσει, εγκλωβίστηκαν οχήματα. 
pyrgos-kakokairia-1
pyrgos-kakokairia-2

Η κακοκαιρία επιμένει, το έκτακτο δελτίο καιρού βρίσκεται σε πλήρη ισχύ, και οι περισσότερες περιοχές της χώρας δοκιμάζονται από ισχυρές καταιγίδες και ανέμους, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Κλείσιμο
Η κακοκαιρία έχει πλήξει δυτική Μακεδονία και Πελοπόννησο, με καταρρακτώδεις βροχές στα μεγαλύτερα τμήματα αυτών των περιοχών. Μεγάλα ύψη βροχής έχουν δεχτεί τα Φιλιατρά, η Κυπαρισσία, και το Κιλκίς, ενώ ισχυρές καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες ώρες και στο μεγελύτερο τμήμα του λεκανοπεδίου της Αττικής.

Οι προβλέψεις για την Αθήνα προειδοποιούν για νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων κατά περιόδους και ιδιαίτερα κατά τις μεσημεριανές ώρες. Περισσότερα φαινόμενα εκτιμάται ότι θα δεχθούν τα δυτικά τμήματα του νομού. Σχετικά αυξημένες θα είναι και οι συγκεντρώσει σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 15 έως 21 βαθμούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης