Τροχαίο στη Λαμία: Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της 32χρονης μητέρας

Τροχαίο στη Λαμία: Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της 32χρονης μητέρας

Στην εντατική παραμένει η γυναίκα, που τα ξημερώματα της Κυριακής έχασε τον άνδρα της στο σοκαριστικό δυστύχημα, στην είσοδο της Λαμίας

troxaio_ar
Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Λαμίας από το τροχαίο δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 37χρονος Νίκος Μπαρμπέρης. Η σύζυγός του η οποία τραυματίστηκε σοβαρά συνεχίζει να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας. Η γυναίκα βρίσκεται σε ήπια καταστολή έχοντας πολλαπλά κατάγματα ενώ μέχρι στιγμής υποστηρίζεται μηχανικά και η αναπνοή της. Ο διευθυντής της ΜΕΘ κ. Δημήτρης Σφύρας μίλησε στο prototothema.gr για την κατάσταση της υγείας της γυναίκας, η οποία την περασμένη Κυριακή έχασε τον άνδρα της, ενώ τραυματίστηκαν και τα δυο της παιδιά που βρίσκονταν στο μοιραίο αυτοκίνητο.

«Η γυναίκα είναι σε ήπια καταστολή, έχει πολλαπλά κατάγματα και δυστυχώς μέχρι τώρα δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνη της, χωρίς τη βοήθεια των μηχανημάτων. Επίσης έχουμε να εκτιμήσουμε και τον εγκέφαλό της. Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή πόσο καλά είναι η εγκεφαλική της λειτουργία. Όλα της τα πλευρά από τη μια μεριά είναι σπασμένα. Ήταν ένα τρομερό δυστύχημα, ήταν μια μετωπική σύγκρουση χωρίς φρένα. Δυστυχώς η μητέρα αυτή δεν έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο ακόμη, δεν έχει επικοινωνία με το περιβάλλον. Για να καταλάβει και να ακούσει και έχει πολύ δρόμο ακόμα. Οι δικοί της άνθρωποι πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή και να προσευχόμαστε για το καλύτερο» λέει στο protothema.gr o Δημήτρης Σφύρας.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο δυστύχημα έγινε την περασμένη Κυριακή τα ξημερώματα λίγα λεπτά πριν τις 5:00' στον παράδρομο, λίγο πριν τα φανάρια «Σερδάρη» στην Στυλίδα. Ο πολύτεκνος πατέρας επέστρεφε με την γυναίκα και τα δυο του παιδιά -τα άλλα δυο ήταν σε συγγενείς στη Λαμία- από γαμήλιο γλέντι στην Αθήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης