Ρόδος: Πήγε το μωρό της στον γιατρό και της έκλεψαν το... καρότσι

Ρόδος: Πήγε το μωρό της στον γιατρό και της έκλεψαν το... καρότσι

Η κλοπή έγινε μέρα- μεσημέρι χωρίς κανείς να την αντιληφθεί

baby1-thumb-large-thumb-large
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Μια γυναίκα στην Ιαλυσό της Ρόδου πήγε το μωράκι της στον παιδίατρο για να το εξετάσει και άφησε το καρότσι του έξω από το ιατρείο αλλά, όταν επέστρεψε για να βάλει μέσα το παιδί και να επιστρέψουν στο σπίτι τους, διαπίστωσε πως είχε κάνει... φτερά!

Η κλοπή έγινε μέρα- μεσημέρι χωρίς κανείς να την αντιληφθεί, αλλά χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της περιοχής εξιχνιάστηκε γρήγορα. Ως δράστιδα διαπιστώθηκε ότι ήταν μία Ρομά η οποία είχε εξαφανιστεί, αλλά τα στοιχεία της ήταν γνωστά και, όπως αναφέρει η «Ροδιακή», ειδοποιήθηκε μέσω μιας συγγενούς να επιστρέψει το καρότσι για να μην διωχθεί ποινικά, όπως και έγινε τελικά!

Στην περιοχή του Αχιλλείου Μαγνησίας, οι κάτοικοι αντιλήφθηκαν ότι είχε κάνει φτερά η... καμπάνα από το ξωκλήσι του Αγίου Αθανασίου που βρίσκεται σε ένα λόφο και ενημέρωσαν εκκλησιαστική επιτροπή, η οποία με τη σειρά της ειδοποίησε την Αστυνομία! Πίσω από την κλοπή εκτιμάται ότι κρύβονται «κυνηγοί» μετάλλων και πιθανότατα η καμπάνα έχει καταλήξει σε κάποιο χυτήριο για μερικά ευρώ! Πρόσφατα, μάλιστα, είχε κλαπεί και άλλη καμπάνα από ξωκλήσι που βρίσκεται μέσα σε ιδιωτικό χώρο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης