Θεσπρωτία: Πεζή μετέφεραν σάκους με πάνω από 42 κιλά χασίς

Θεσπρωτία: Πεζή μετέφεραν σάκους με πάνω από 42 κιλά χασίς

Οι δράστες προσπάθησαν να εισάγουν τα ναρκωτικά από την Αλβανία

411
Άλλη μια απόπειρα εισαγωγής μεγάλου φορτίου χασίς από την Αλβανία και μάλιστα με τα... πόδια, έπεσε στο κενό χάρη στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Ο.Π.Κ.Ε. που εντόπισαν τους μεταφορείς στην επαρχιακή οδό Κεστρίνης– Ραγίου στην Θεσπρωτία.

Οι δυνάμεις των αστυνομικών περιπολούσαν στην περιοχή μετά από πληροφορίες ότι επρόκειτο να μεταφερθεί μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών από την γειτονική χώρα κι έτσι εντόπισαν άμεσα τους δυο Αλβανούς οι οποίοι μετέφεραν πεζή τρεις σάκους, το βράδυ της Πέμπτης. Τους ακινητοποίησαν, άνοιξαν τους σάκους και βρήκαν μέσα 30 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 42 κιλών και 330 γραμμαρίων. Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και ένα κινητό που είχαν μαζί τους οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι δεν διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα για την είσοδο και παραμονή τους στην Ελλάδα.

Έτσι, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσπρωτίας τους άσκησε δίωξη για εισαγωγή, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και για παράνομη είσοδο στη χώρα. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Δίωξη, που έχει ζητήσει άρση απορρήτου για το κινητό των δυο Αλβανών, ώστε να εξακριβωθεί σε ποιον θα παρέδιδαν το φορτίο και σε ποια περιοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης