Χαλκίδα: Καυγάδισε με τον άνδρα της και τον μαχαίρωσε με σπαθί!

Χαλκίδα: Καυγάδισε με τον άνδρα της και τον μαχαίρωσε με σπαθί!

Μετά από έντονο διαπληκτισμό, η γυναίκα άρπαξε το σπαθί και το κάρφωσε στην κοιλιά του συζύγου της – Ειδοποίησε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο

astynomia_2903
Στο πόδι σηκώθηκε μια γειτονιά στην περιοχή Φύλλα της Χαλκίδας εξ αιτίας ενός αιματηρού οικογενειακού επεισοδίου που συνέβη λίγο πριν από τις 6 τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν μια γυναίκα τραυμάτισε τον σύζυγό της με… σπαθί!

Το ζευγάρι είχε έναν έντονο διαπληκτισμό για άγνωστη μέχρις στιγμής αιτία και ξαφνικά η 48χρονη γυναίκα άρπαξε το σπαθί και το κάρφωσε στην κοιλιακή χώρα του 49χρονου συζύγου της, ο οποίος σωριάστηκε αιμόφυρτος στο δάπεδο! Αμέσως μετά, ειδοποίησε η ίδια ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Ο 49χρονος, ο οποίος εργάζεται ως δημοτικός υπάλληλος στο Δήμο Χαλκιδέων, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου ενώ η 48χρονη συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Εύβοιας και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης