Έξι συλλήψεις για παράνομο χαρτοπαίγνιο στην Πτολεμαΐδα

Έξι συλλήψεις για παράνομο χαρτοπαίγνιο στην Πτολεμαΐδα

Κατασχέθηκαν 2.610 ευρώ, 479 μάρκες, δυο τράπουλες και ένα ξύλινο ρόπαλο

Ptolemaida-tzogos
Οργιάζει την εορταστική περίοδο ο παράνομος τζόγος σε όλη τη χώρα, με τις εφόδους της Αστυνομίας σε καταστήματα που μετατρέπονται σε... καζίνο να αποτελούν καθημερινό φαινόμενο, όπως και οι συλλήψεις που τις ακολουθούν. Ένας ακόμη αιφνιδιαστικός έλεγχος έγινε σε ένα καφενείο στην Πτολεμαΐδα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας που μπήκαν μέσα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, ανακάλυψαν έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος στον οποίο διαπιστώθηκε ότι ο 32χρονος ιδιοκτήτης επέτρεπε σε την παράνομη διενέργεια του τυχερού παιχνιδιού «πόκα» σε πέντε θαμώνες ηλικίας 60, 63, 69 και 72 χρόνων με αποτέλεσμα την σύλληψή τους.

Μάλιστα, στον χώρο όπου διεξαγόταν το απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο κατασχέθηκαν 2.610 ευρώ, 479 μάρκες, δυο τράπουλες και ένα ξύλινο ρόπαλο που ανήκε στον 32χρονο. Σε βάρος των έξι συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για διενέργεια παράνομων τυχερών παιγνίων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης