Βέροια: Τραυμάτισε ηλικιωμένο που τον έπιασε να ανοίγει το Ι.Χ. του

Βέροια: Τραυμάτισε ηλικιωμένο που τον έπιασε να ανοίγει το Ι.Χ. του

Ο 74χρονος προσπάθησε να εμποδίσει τον διαρρήκτη, αλλά εκείνος δεν δίστασε να του επιτεθεί - Συνελήφθη από την αστυνομία ο δράστης

patra
Στο νοσοκομείο κατέληξε την δεύτερη ημέρα του νέου έτους ένας ηλικιωμένος κάτοικος της Βέροιας, όταν έπιασε στα πράσα έναν διαρρήκτη που είχε παραβιάσει το Ι.Χ. αυτοκίνητό του και προσπάθησε να τον εμποδίσει, αλλά εκείνος δεν δίστασε να του επιτεθεί.

Ο άτυχος 74χρονος ξύπνησε από έναν θόρυβο που ακούστηκε στην αυλή της κατοικίας του και βγήκε να δει από πού προερχόταν. Όμως, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο που προσπαθούσε να διαρρήξει το όχημα, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή. Ο ηλικιωμένος αιφνιδιάστηκε, αλλά ο δράστης αντέδρασε αστραπιαία χτυπώντας τον με γροθιές για να καταφέρει να διαφύγει.

Το θύμα κατέφυγε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ειδοποίησε την Αστυνομία δίνοντας την περιγραφή του κακοποιού. Βάσει αυτής, εντοπίστηκε το ίδιο μεσημέρι από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 37χρονος Έλληνας, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τον 74χρονο κι έτσι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για απόπειρα ληστείας και απλή σωματική βλάβη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης