Πρέβεζα: Εξιχνίασαν ληστεία επιχείρησης με λεία 15.000 ευρώ

Πρέβεζα: Εξιχνίασαν ληστεία επιχείρησης με λεία 15.000 ευρώ

Η ληστεία εξιχνιάστηκε έπειτα από 16 μήνες

peripoliko_main
Τέλος στους εφιάλτες μιας νεαρής κοπέλας έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πρέβεζας, οι οποίοι εξιχνίασαν έπειτα από 16 μήνες την ένοπλη ληστεία που είχε γίνει στην επιχείρηση του πατέρα της στη Νέα Σαμψούντα Πρέβεζας στις 16 Σεπτεμβρίου του 2018, με θύμα την ίδια που τότε ήταν 21 χρόνων.

Οι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, είχαν παραβιάσει την είσοδο του πρώτου ορόφου της επιχείρησης του 47χρονου η οποία βρίσκεται επί της εθνικής οδού Αρχαγγέλου - Ζέφυρου, χωρίς να τους αποτρέψουν το κλειστό κύκλωμα με τις κάμερες και το σύστημα συναγερμού. Μόλις μπήκαν μέσα, ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου την 21χρονη κόρη του ιδιοκτήτη, άρπαξαν από ένα ντουλάπι μετρητά ύψους 14.800 ευρώ και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Μετά από πολύμηνες έρευνες, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τέσσερις Έλληνες ηλικίας 25, 26, 22 και 26 χρόνων, από τους οποίους ο πρώτος δεν συμμετείχε στη ληστεία αλλά ήταν ο ηθικός αυτουργός και την είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια. Κανείς τους δεν συνελήφθη, αφού δεν υπάρχει αυτόφωρο στο αδίκημα, αλλά σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σε βαθμό κακουργήματος, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης