Καστοριά: Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν πάνω από 26 κιλά κάνναβη

Καστοριά: Συνελήφθησαν δύο άτομα που μετέφεραν πάνω από 26 κιλά κάνναβη

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς

KAN
Στη σύλληψη 36χρονης Ελληνίδας και ενός 24χρονου αλλοδαπού για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, προχώρησαν σήμερα το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε η 36χρονη με συνοδηγό τον 24χρονο, βρέθηκαν εντός αυτού ένας ταξιδιωτικός σάκος και μία τσάντα που περιείχαν 25 αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 26.330 κιλών.

Συνολικά κατασχέθηκαν τα 26.330 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, το ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό όχημα, δύο κινητά τηλέφωνα και δύο καρτες sim. Το προανακριτικό έργο ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης