Λαμία: Ανήλικος προκάλεσε ζημιές σε 11 αυτοκίνητα

Λαμία: Ανήλικος προκάλεσε ζημιές σε 11 αυτοκίνητα

Ο ανήλικος διέλυε με... κλωτσιές τους πλαϊνούς καθρέφτες των αυτοκινήτων 

peripoliko__1_
Επίδειξη… καράτε έκανε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Λαμία ένας ανήλικος Ρομά, γκρεμίζοντας με κλωτσιές τους… πλαϊνούς καθρέφτες 11 οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στον ίδιο δρόμο στη Λαμία! Μετά τους αναίτιους βανδαλισμούς, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Ωστόσο, μετά τις απανωτές καταγγελίες των ιδιοκτητών των οχημάτων, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 16χρονου δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην περιοχή και συνελήφθη. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας που περιλαμβάνει τους γονείς του με την κατηγορία της πλημμελούς εποπτείας ανηλίκου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Συνελήφθη 20χρονος στη Λάρισα για διάρρηξη ΙΧ 

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στη Λάρισα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 20χρονος, ο οποίος διέρρηξε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και έκλεψε διάφορα κλειδιά από το εσωτερικό του. Όπως εξακριβώθηκε από την προανάκριση, μάλιστα, αποπειράθηκε να διαρρήξει και άλλα τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα χωρίς να τα καταφέρει! Στην κατοχή του 20χρονου κατασχέθηκε ένα κατσαβίδι και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας που του άσκησε δίωξη για κλοπές και φθορές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης