ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Βόλος: Χειροπέδες σε αδέλφια ποδοσφαιριστές που χτύπησαν διαιτητή

Βόλος: Χειροπέδες σε αδέλφια ποδοσφαιριστές που χτύπησαν διαιτητή

Με ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Σαρακηνός καταδίκασε την συμπεριφορά των δυο αδελφών, τους έθεσε εκτός ομάδας και συνεχάρη τους διαιτητές του αγώνα

kokkini
Σε... οικογενειακή υπόθεση προσπάθησαν να αναγάγουν τις αντιρρήσεις τους για τις διαιτητικές αποφάσεις δύο αδέλφια ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν δίστασαν να επιτεθούν με άγριες διαθέσεις στον 21χρονο διαιτητή και να τον ξυλοκοπήσουν με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να απολυθούν από την ομάδα τους!

Σύμφωνα με τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος τους ο νεαρός διαιτητής, τα αδέλφια όρμησαν εναντίον του κατά την διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων Σαρακηνός – Τοξότης 0–1 , που διεξήχθη στο Βασδέκειο γήπεδο του Βόλου για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, τον εξύβρισαν, τον απείλησαν, τον έσπρωξαν και τον κλώτσησαν!

Οι δύο ποδοσφαιριστές του Σαρακηνού ηλικίας 31 και 35 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, απειλή και εξύβριση και, αντί για τα αποδυτήρια, οδηγήθηκαν στα κρατητήρια.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή του ο Α.Σ. Σαρακηνός καταδίκασε την συμπεριφορά των δυο αδελφών, τους έθεσε εκτός ομάδας και συνεχάρη τους διαιτητές του αγώνα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης