Τροχαίο στην Πατρών Πύργου: Αυτοί ήταν οι εκπαιδευτικοί που σκοτώθηκαν

Τροχαίο στην Πατρών Πύργου: Αυτοί ήταν οι εκπαιδευτικοί που σκοτώθηκαν

Οι εκπαιδευτικοί επέστρεφαν στην Πάτρα, από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου υπηρετούσαν, ενώ μέσα στο όχημα που έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο, βρίσκονταν εκπαιδευτικά βιβλία

NEKROI-696x358
Το τελευταίο μάθημα παρέδωσαν τη Δευτέρα στους μαθητές τους ο Δημήτρης και ο Νίκος. Λίγες ώρες αργότερα έφυγαν μαζί από τον δρόμο-φονιά για το αιώνιο ταξίδι.

Ο καθηγητής μαθηματικών Νίκος Ρόδης, 57 ετών, και ο καθηγητής Φυσικής Δημήτρης Βασιλακόπουλος, 50 ετών, ανήκαν στο μόνιμο εκπαιδευτικό προσωπικό του Γενικού Λυκείου Λεχαινών που σήμερα πενθεί όπως και όλη η εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του Δήμου.

Και οι δύο καθηγητές ήταν μόνιμοι κάτοικοι Πατρών.

Ο Νίκος Ρόδης πατέρας δύο παιδιών που σπουδάζουν ήταν καθηγητής στο ΓΕΛ εδώ και επτά χρόνια. «Σοβαρός όταν έπρεπε, με πολύ χιούμορ όμως για να μας χαλαρώνει» λέει μαθητής του που δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άνθρωπος που το πρωί ήταν στην έδρα, απέναντί του, σήμερα δεν υπάρχει.

3-6


Κλείσιμο
Ο 50χρονος Δημήτρης Βασιλακόπουλος, καθηγητής φυσικής, ανήκε επίσης στο μόνιμο προσωπικό του ΓΕΛ εδώ και περίπου 15 χρόνια. Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, αξιαγάπητος σε όλους τους μαθητές και λάτρης της μουσικής. Τον ελεύθερο χρόνο του ο Δημήτρης έπαιζε μπουζούκι και δεν ήταν λίγες φορές που τον προσκαλούσαν και τον παρακαλούσαν να παίξει μπουζούκι σε γιορτές και εκδηλώσεις.

5-6


Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Δημήτρης εκτός του Νίκου ήταν και δύο αναπληρωτές καθηγητές που δεν τραυματίστηκαν. Πρόκειται για την ΓΧ φιλόλογο και τον Μ.Α. οικονομολόγο και οι δύο αναπληρωτές στο ΓΕΛ εδώ και ένα χρόνο.

Οι εκπαιδευτικοί επέστρεφαν στην Πάτρα, από το Γενικό Λύκειο Λεχαινών όπου υπηρετούσαν, ενώ μέσα στο όχημα που έσπασε τα προστατευτικά κιγκλιδώματα της Εθνικής οδού, χτύπησε κολώνα της ΔΕΗ και προσγειώθηκε σε παράδρομο, βρίσκονταν εκπαιδευτικά βιβλία.

Πηγή: patrisnews
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης