Λέσβος: Ο σκύλος Krisz της Δίωξης βρήκε το χασίς αλλοδαπού

Λέσβος: Ο σκύλος Krisz της Δίωξης βρήκε το χασίς αλλοδαπού

Ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε τη μια μετά την άλλη 12 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 170 γραμμαρίων

Lesvos-allodapos-xasis
Κατάλαβε ότι όλα τελείωσαν ένας 38χρονος αλλοδαπός, όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του σε περιοχή της Δυτικής Λέσβου και είδε τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο Krisz που είχαν φέρει μαζί τους οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης για να κάνει έρευνα.

Ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε τη μια μετά την άλλη 12 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 170 γραμμαρίων που προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους έναντι αμοιβής, καθώς και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας. Ο 38χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Αλλά και ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών Ξάνθης οδήγησε στην σύλληψη ενός 34χρονου Έλληνα, καθώς δεν άργησε να εντοπίσει τις τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 74,1 γραμμαρίων και την ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας που έκρυβε στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 700 ευρώ, τα οποία προέρχονταν από τις πωλήσεις του χασίς και σε βάρος του 34χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

*** Με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 5,5 γραμμαρίων συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 60χρονος, αλλά σε έρευνες που ακολούθησαν στην κατ οικία και το κτήμα του σε περιοχές της Κοζάνης, κατασχέθηκαν 18,2 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτα», 122 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας μεταλλικός τρίφτης. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης