Μυτιλήνη: «Έπιασαν» 49χρονο φορτωμένο με ηρωίνη στο αεροδρόμιο

Μυτιλήνη: «Έπιασαν» 49χρονο φορτωμένο με ηρωίνη στο αεροδρόμιο

Πέρασε από το «Ελ. Βενιζέλος» αλλά τον συνέλαβαν στο  «Οδυσσέας Ελύτης»

Hrwini-Mytilini
Κατάφερε να περάσει από τον αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος» την ηρωίνη που είχε προμηθευτεί από περιοχή της Αττικής και την προόριζε για πώληση σε χρήστες της Μυτιλήνης ένας 49χρονος Έλληνας, όχι όμως και από το αεροδρόμιο «Οδυσσέας Ελύτης»!

Στον αερολιμένα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τον υπέβαλαν σε έλεγχο και βρήκαν επτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη βάρους 92,5 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Ο 49χρονος συνελήφθη και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος, καθώς στο σπίτι του βρέθηκε μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης.

*** Έρευνα την αποθήκη ιδιοκτησίας ενός 38χρονου Έλληνα στην Βέροια έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες ότι διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά και βρήκαν έξι γραμμάρια ηρωίνης, 24 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή και μία ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα ηρωίνης. Ο 38χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας, ενώ κατασχέθηκαν ένα κινητό και 355 ευρώ που είχε πάνω του.

*** Ένας 63χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής στην Καλαμάτα από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, ύστερα από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 784 γραμμαρίων και δύο ζυγαριές ακριβείας. Ο 63χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης