Αλλοδαποί παραβίασαν δέκα οχήματα στην Καστοριά

Αλλοδαποί παραβίασαν δέκα οχήματα στην Καστοριά

Οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα από τα αυτοκίνητα  που «άδειασαν» για να πάνε στην Θεσσαλονίκη

peripoliko_14
Φως στην δράση τριών νεαρών αλλοδαπών που είχαν επιδοθεί σε μπαράζ διαρρήξεων σε σταθμευμένα οχήματα στην Καστοριά τα ξημερώματα της 12ης Ιανουαρίου, ενώ χρησιμοποίησαν και ένα από τα συνολικά δέκα που «άδειασαν» για να πάνε στην Θεσσαλονίκη!

Το κλεμμένο όχημα βρέθηκε δυο ημέρες αργότερα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λευκού Πύργου και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, αλλά τα αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στο εσωτερικό του οδήγησαν τους στην ταυτοποίηση των τριών δραστών χρόνων, δυο 20χρονων και ενός 22χρονου. Από την προανάκριση που διενήργησαν οι άνδρες της Ασφάλειας Καστοριάς, εξιχνιάστηκαν οι επτά τετελεσμένες κλοπές και τρεις απόπειρες σε εννέα Ι.Χ. αυτοκίνητα και ένα φορτηγάκι, από τα οποία οι δράστες είχαν αρπάξει χρηματικά ποσά και διάφορα προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Η έρευνα για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές συνεχίζεται.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης