Θεσπρωτία: Φυγόποινος για κλοπή μετέφερε 46 κιλά χασίς

Θεσπρωτία: Φυγόποινος για κλοπή μετέφερε 46 κιλά χασίς

Εκκρεμούσε απόφαση σε βάρος του για κλοπή με ποινή φυλάκισης έξι μηνών

narkotika
Έρευνες στα σπίτια των δύο αλλοδαπών ηλικίας 47 και 39 χρόνων και του 31χρονου Έλληνα που συνελήφθησαν για την μεταφορά 46 κιλών χασίς στην περιοχή του Ράγιου Θεσπρωτίας αποκάλυψαν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών, ενώ σε βάρος του 47χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για κλοπή με ποινή φυλάκισης έξι μηνών.

Τα σπίτια ερεύνησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Ιλίου και Κυψέλης στην Αττική, καθώς και του αστυνομικού τμήματος Φαναρίου και ανακάλυψαν συνολικά τέσσερις συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη «σοκολάτα» συνολικού βάρους 394,6 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56,2 γραμμαρίων, τέσσερα ναρκωτικά χάπια και άλλα 3,2 γραμμάρια σκόνης ναρκωτικών χαπιών. Έτσι, σχηματίστηκε συμπληρωματική δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας.

Οι δράστες είχαν μισθώσει από εταιρεία ενοικιάσεων στην Ηγουμενίτσα ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, για το οποίο είχαν δηλώσει από πριν στην Αστυνομία ότι τους το έκλεψαν! Με αυτό μετέφεραν το φορτίο του χασίς, αλλά το εγκατέλειψαν σε μια αγροτική οδό παραπλεύρως της εθνικής οδού Ηγουμενίτσας – Μαυροματίου όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών που περιπολούσαν στην περιοχή.

Σύλληψη φυγόποινου και στην Κέρκυρα

Φυγόποινος με καταδίκη για κλοπή ήταν και ένας 40χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Βόρειας Κέρκυρας στην περιοχή Αρίλλα. Κατά την διάρκεια ελέγχου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κέρκυρας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης