Αργοστόλι: Ληστής χτύπησε 18χρονη επειδή δεν είχε τίποτα να κλέψει

Αργοστόλι: Ληστής χτύπησε 18χρονη επειδή δεν είχε τίποτα να κλέψει

Η 18χρονη δεν είχε πάνω της τίποτα και ο ληστής... εκνευρίστηκε

peripoliko
Αποφασισμένος για όλα, ανυπόμονος και... νευρικός ήταν ο άγνωστος κακοποιός που επιτέθηκε ξαφνικά σε μια 18χρονη φοιτήτρια στις 8.30΄ το πρωί της Πέμπτης ενώ περπατούσε σε κεντρικό δρόμο της Αβύθου στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς και την απείλησε με μαχαίρι, ζητώντας το κινητό της και όσα χρήματα είχε!

Έντρομη η κοπέλα του απάντησε πως δεν είχε τίποτα πάνω της, αλλά ο κακοποιός που φορούσε κουκούλα full face δεν την πίστεψε και... έψαξε τις τσέπες της! Όταν βεβαιώθηκε ότι έλεγε αλήθεια, όμως, πήρε... «φωτιά» και την χτύπησε στο πρόσωπο με γροθιές! Αμέσως μετά, το έβαλε στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση. Η 18χρονη κατήγγειλε την απόπειρα ληστείας στην Αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις, αλλά ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Ληστές «μπούκαραν» σε σπίτι και έκλεψαν μόνο ένα κυνηγετικό όπλο 

Μια άλλη περίεργη ληστεία ερευνούν οι αστυνομικοί στην Ανδραβίδα. Θύμα ήταν ένας ηλικιωμένος που, μόλις επέστρεψε στο σπίτι του το βράδυ της Τετάρτης, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστους κακοποιούς οι οποίοι αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία το θύμα, που τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι και στο κεφάλι, διαπίστωσε ότι οι εισβολείς είχαν κλέψει μόνο το κυνηγετικό του όπλο χωρίς να πειράξουν κάτι άλλο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης