Τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια στη Λαμία

Τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια στη Λαμία

Και ανήλικοι μεταξύ των συλληφθέντων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην εθνική οδό κοντά στην είσοδο Σανατορίου, και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί

lamia-ekso
Δυο ανήλικοι περιλαμβάνονται μεταξύ των τεσσάρων οπαδών της Α.Ε.Λ. που ταυτοποιήθηκαν για την συμμετοχή τους στα επεισόδια τα οποία έγιναν το απόγευμα του Σαββάτου στην εθνική οδό κοντά στην είσοδο Σανατορίου προς την πόλη της Λαμίας και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί.

Πρόκειται για δυο 17χρονους που συνελήφθησαν μαζί με άλλους δυο νεαρούς ηλικίας 20 και 19 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και κατηγορούνται για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παρακώλυση συγκοινωνιών. Επιπλέον, ένας από τους δύο 17χρονους κατηγορείται και για παράνομη οπλοκατοχή, καθώς στην κατοχή του κατασχέθηκε ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ.

Όλα έγιναν όταν οι αστυνομικές δυνάμεις ακινητοποίησαν 17 Ι.Χ. αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν περίπου 100 οπαδοί της Α.Ε.Λ. από τη Λάρισα, οι οποίοι κατευθύνονταν προς το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την τοπική ομάδα, παρ' όλο που είχε ανακοινωθεί απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης και της διάθεσης εισιτηρίων σε αυτούς.

Παρά το γεγονός ότι οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να αποχωρήσουν, εκείνοι βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους και απέκλεισαν την παλιά εθνική οδό Λαμίας– Λάρισας. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς έριξαν πέτρες και άλλα αντικείμενα προς το μέρος των δυνάμεων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο αστυνομικοί που μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τις πρώτες βοήθειες και να συλληφθούν οι τέσσερις νεαροί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης