Συνέλαβαν διακινητή με χασίς και λαθραία τσιγάρα στη Λαμία

Συνέλαβαν διακινητή με χασίς και λαθραία τσιγάρα στη Λαμία

Ο 47χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας

Lamia-xasis-tsigara
Διπλή παράνομη δραστηριότητα είχε αναπτύξει ένας 47χρονος ο οποίος διακινούσε ποσότητες χασίς στη Λαμία καθώς, όταν συνελήφθη στην κατοικία του από αστυνομικούς της Ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι ασχολούνταν και με την πώληση λαθραίων καπνικών ειδών.

Κατά τη διάρκεια έρευνας, που έγινε μετά από αξιοποίηση στοιχείων το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκαν στο σπίτι του 47χρονου 13 συσκευασίες έτοιμες για πώληση οι οποίες περιείχαν 381,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, σπόροι κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν 21 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων και 40 ευρώ. Ο 47χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Συλλήψεις και στα Χανιά

Έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν δύο αλλοδαποί ηλικίας 18 και 27 χρόνων και ένας 22χρονος Έλληνας έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά και τους πέρασαν χειροπέδες, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν 65 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στις κατοικίες τους κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας, δυο τρίφτες κάνναβης, τρεις κάλυκες πυροβόλου όπλου και 415 ευρώ, καθώς και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης