Καστοριά: Τρεις αλλοδαποί διέρρηξαν επτά οχήματα μέσα σε 12 ώρες

Καστοριά: Τρεις αλλοδαποί διέρρηξαν επτά οχήματα μέσα σε 12 ώρες

Οι τρεις δράστες ήταν σεσημασμένοι

peripoliko
Χάρη στους... τροχονόμους εξιχνιάστηκε η δράση τριών σεσημασμένων αλλοδαπών που ρήμαξαν τα οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα στην πόλη της Καστοριάς, από το απόγευμα της Δευτέρας ως τα ξημερώματα της Τρίτης. Μέσα σε μόλις 12 ώρες, διέρρηξαν τρία οχήματα και προσπάθησαν να παραβιάσουν άλλα τέσσερα.

Το Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό έναν 31χρονο και επιβάτες έναν 37χρονο και έναν 22χρονο ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και της Τροχαίας, το μεσημέρι της Τρίτης. Στο εσωτερικό του βρέθηκαν διάφορα αντικείμενα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν κι έτσι οι τρεις αλλοδαποί προσήχθησαν για προανάκριση στην Ασφάλεια.

Από την έρευνα προέκυψε ότι αυτοί είχαν σπάσει τα αυτοκίνητα σε διάφορες γειτονιές της πόλης κι έτσι συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν το αυτοκίνητό τους, 340 ευρώ από τα οποία τα 105 ευρώ αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια ενός οχήματος και διάφορα άλλα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, καθώς και πέντε λίρες Αγγλίας. Οι δράστες, που έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια αδικήματα, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς ο οποίος τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα, σε βαθμό κακουργήματος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης