Πύργος: 10χρονος ξάφρισε φαρμακείο με γυναίκες τσιλιαδόρους!

Πύργος: 10χρονος ξάφρισε φαρμακείο με γυναίκες τσιλιαδόρους!

O πιτσιρίκος άρπαξε 900 ευρώ

peripoliko_14
Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Ασφαλείας, όταν άκουσαν μια φαρμακοποιό να τους περιγράφει πώς ένα λιλιπούτειο αγοράκι ξάφρισε το ταμείο του φαρμακείου σε κεντρικό δρόμο του Πύργου, ενώ δυο νεαρές γυναίκες φύλαγαν τσίλιες απ’ έξω!

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, ο 10χρονος (!) δράστης και οι δυο γυναίκες ηλικίας 28 και 17 χρόνων εντοπίστηκαν σε ένα σούπερ μάρκετ στον κόμβο Φιλοθέης, όπου ψώνιζαν με τα 900 ευρώ που άρπαξε ο πιτσιρίκος από το φαρμακείο όταν η ιδιοκτήτρια ήταν απασχολημένη. Μάλιστα, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δυο γυναίκες τον χρησιμοποιούσαν για να κλέβει καθώς, πριν από λίγες ημέρες, είχε «βουτήξει» 700 ευρώ από άλλο ένα κεντρικό κατάστημα!

Οι δύο γυναίκες, που είναι Ρομά όπως και ο μικρός, συνελήφθησαν αλλά πάνω τους βρέθηκε μόνο ένα μέρος των χρημάτων και η Ασφάλεια ερευνά αν παρέδωσαν τα υπόλοιπα σε κάποιον συνεργό τους. Ο 10χρονος αφέθηκε ελεύθερος, αλλά σε βάρος των γονέων του και των γονέων της 17χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης