Τραγωδία στην Ημαθία: «Έσβησε» 2χρονο κοριτσάκι

Τραγωδία στην Ημαθία: «Έσβησε» 2χρονο κοριτσάκι

Σε κατάσταση σοκ η μητέρα που βρήκε το άψυχο σώμα του παιδιού

vrefos
Στη θλίψη έχει βυθίσει την τοπική κοινωνία της Αλεξάνδρειας Ημαθίας έπειτα από την είδηση του χαμού ενός μικρού κοριτσιού μόλις 2 ετών.

Τη μικρή βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της αργά το βράδυ του Σαββάτου. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βέροιας, αλλά δυστυχώς οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν. Τα αίτια του θανάτου του δίχρονου κοριτσιού παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα. «Φως» στην αιτία θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση που θα διενεργηθεί.

Ακολουθεί το ιατρικό ανακοινωθέν του Γ.Ν Ημαθίας, Μονάδα Βέροιας:

«Ημέρα Κυριακή 16/02/2020 περί τις 02:00πμ διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας , θήλυ 2 ετών, συνοδεία 2 ιατρών που εφάρμοζαν ΚΑΡΠΑ (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) από 25 λεπτά περίπου. Το παιδί προσήλθε απνοϊκό κυανωτικό χωρίς σημεία ζωής, διασωληνώθηκε άμεσα και συνεχίστηκε ΚΑΡΠΑ για άλλα 30 λεπτά, χωρίς κανένα σημείο ανάνηψης. Σημειώθηκε ώρα θανάτου 02:42πμ. Δεν αναφέρεται ιστορικό πρόσφατης λοίμωξης. Τα αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από την ιατροδικαστική εξέταση που παραγγέλθηκε για αύριο (σ.σ. σήμερα), Δευτέρα 17/2/2020 στη Θεσσαλονίκη».

Νεκρό κοριτσάκι 2 Ετών στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Ιατρικό ανακοινωθέν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης