Καβάλα: Παρέδωσε σαμπουάν με χασίς στην κρατούμενη φίλη του

Καβάλα: Παρέδωσε σαμπουάν με χασίς στην κρατούμενη φίλη του

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας

xasis
Δεν έκανε μόνο για... λούσιμο το σαμπουάν που επιχείρησε να παραδώσει σε μια 20χρονη κρατούμενη ένας 26χρονος Έλληνας, ο οποίος εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στα κρατητήρια του τοπικού τμήματος στην Καβάλα, καθώς μέσα στο υγρό είχε κρύψει ναρκωτικά!

Ο νεαρός ζήτησε να δει την 20χρονη κρατούμενη το βράδυ της Τρίτης για να της δώσει ρούχα και είδη υγιεινής, αλλά οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι κάτι έκρυβε και ερεύνησαν τα πάντα προσεκτικά. Έτσι, ανακάλυψαν μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης κρυμμένη στο εσωτερικό του μπουκαλιού με το σαμπουάν και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας μαζί με την 20χρονη φίλη του που συνελήφθη εκ νέου και τους ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης. Αφού τους ορίστηκε ρητή δικάσιμος, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος ενώ η φίλη του κρατείται για άλλη υπόθεση.

Άγνωστος πέταξε σε προαύλιο φυλακής ναρκωτικά

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στον Βόλο, για να εξακριβώσουν τα στοιχεία του άγνωστου που προσέγγισε τον εξωτερικό χώρο των φυλακών της πόλης και πέταξε στο προαύλιο μια συσκευασία με ποσότητα ναρκωτικών. Ωστόσο, το «πακέτο» εντοπίστηκε από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και παραδόθηκε στην Αστυνομία που ερευνά και για ποιον κρατούμενο προοριζόταν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης