Ρόδος: Βγήκε να πουλήσει «φιξάκια» κάνναβης από τη φυτεία του

Ρόδος: Βγήκε να πουλήσει «φιξάκια» κάνναβης από τη φυτεία του

Ρόδος: Ο δράστης συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε οκτώ δενδρύλλια κάνναβης σε φάση ανάπτυξης

cannabis
Ο 52χρονος που κινούνταν ύποπτα στην έρημη λόγω των κλειστών καταστημάτων πόλη της Ρόδου, δεν πέρασε απαρατήρητος από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, που του έκαναν έλεγχο και βρήκαν πάνω του 11 «φιξάκια» με 11,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, για τα οποία αναζητούσε αγοραστές.

Ο δράστης συνελήφθη και ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του, όπου διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε οκτώ δενδρύλλια κάνναβης σε φάση ανάπτυξης, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο ύψους ενός μέτρου και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 15,6 γραμμάριων. Ο 52χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Έρευνα στο σπίτι ενός 28χρονου Έλληνα στα Χανιά έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τα ξημερώματα του Σαββάτου και του πέρασαν χειροπέδες καθώς βρήκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης, άλλες τρεις που περιείχαν συνολικά 67,94 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Επιπλέον, κατασχέθηκαν 110 ευρώ προερχόμενα από την πώληση του παράνομου εμπορεύματος και ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Μετά από έρευνα στην κατοικία σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς ένας 35χρονος αλλοδαπός καθώς κατασχέθηκαν 11,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 106 σπόροι κάνναβης, ένας μεταλλικός τρίφτης και ένα στιλέτο. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Διαβάστε ακόμη:

Κορωνοϊός: Ουρές στα... μαριχουάνα shops στην Ολλανδία

Ρόδος: Ο «Γκόρντον» μύρισε την ηρωίνη σε δέμα που παρέλαβε 26χρονη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης