Πύργος: 13χρονος, γυναίκα και δυο άνδρες λήστεψαν αλλοδαπό!

Πύργος: 13χρονος, γυναίκα και δυο άνδρες λήστεψαν αλλοδαπό!

Αφού τον χτύπησαν, οι δράστες άρπαξαν από τις τσέπες του 165 ευρώ, το κινητό και τα κλειδιά του σπιτιού του και τράπηκαν σε φυγή

xeiropedes_mak
Ανυπεράσπιστο βρήκαν έναν 31χρονο αλλοδαπό, που κινούνταν πεζός στον Πύργο το απόγευμα της περασμένης Κυριακής και τον λήστεψαν ξυλοκοπώντας τον άγρια τέσσερις Έλληνες, ο ένας από τους οποίους είναι μόλις 13 χρόνων και η δεύτερη μια 27χρονη γυναίκα!

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε ο άτυχος αλλοδαπός στους αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι δράστες τον πλησίασαν χωρίς να αντιληφθεί τους σκοπούς τους και του επιτέθηκαν αιφνιδιάζοντάς τον. Αφού τον χτύπησαν, άρπαξαν από τις τσέπες του 165 ευρώ, το κινητό και τα κλειδιά του σπιτιού του και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας κατάφεραν να εντοπίσουν γρήγορα τον ανήλικο, την κοπέλα και τους άλλους δυο άνδρες ηλικίας 24 και 19 χρόνων, στην κατοχή των οποίων βρήκαν το κλεμμένο κινητό και το επέστρεψαν στον 31χρονο. Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος και στους γονείς του ανήλικου για πλημμελή εποπτεία του.

Διαβάστε ακόμη:

Βέροια: Η... αγκαλιά μιας άγνωστης του στοίχισε 2.000 ευρώ!

Ληστές χτύπησαν γνωστό γιατρό της Ζακύνθου ενώ κοιμόταν!

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Τσίμπησαν» οδηγούς χωρίς βεβαιώσεις στα διόδια Αφιδνών - Δείτε βίντεο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης