Κλοπή «μαμούθ» στην Πρέβεζα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το βίντεο με τους κλέφτες που άρπαξαν €220.000

Κλοπή «μαμούθ» στην Πρέβεζα: Στο μικροσκόπιο των Αρχών το βίντεο με τους κλέφτες που άρπαξαν €220.000

Κλοπή «μαμούθ» στην Πρέβεζα: Αισιόδοξοι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, καθώς το υλικό που έχουν στα χέρια τους απεικονίζει τους τουλάχιστον τέσσερις δράστες

peripoliko_
Αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να εξιχνιάσουν την κλοπή «μαμούθ» του χρηματοκιβωτίου από ιατρείο στο κέντρο της Πρέβεζας είναι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, καθώς έχουν στα χέρια τους οπτικό υλικό που απεικονίζει τους τουλάχιστον τέσσερις δράστες. Παράλληλα, αναζητούν ένα λευκό βαν που εκλάπη από την ΒΙ.ΠΕ. Πρέβεζας λίγες ώρες νωρίτερα.

Ο κύκλος των υπόπτων έχει περιοριστεί σε άτομα τα οποία γνώριζαν ότι πρόσφατα ο ιδιοκτήτης του ιατρείου είχε ρευστοποιήσει και εκταμιεύσει το μεγάλο ποσό των 220.000 ευρώ και το είχε ασφαλίσει στο χρηματοκιβώτιο. Όταν αποφάσισαν να το «σηκώσουν», τη νύχτα της 25ης Μαρτίου, επιχείρησαν να κλέψουν ένα όχημα τύπου βαν από μια επιχείρηση στην ΒΙ.ΠΕ., αλλά δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια, όμως, έκλεψαν το επίμαχο λευκό φορτηγάκι από μια άλλη επιχείρηση στην ΒΙ.ΠΕ.. Μάλιστα, καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας, αλλά είχαν φροντίσει να καλύψουν τα χαρακτηριστικά τους.

Στη συνέχεια, παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας, οι δράστες έφτασαν με το κλεμμένο όχημα στο ιατρείο, διέρρηξαν την είσοδο και φόρτωσαν το χρηματοκιβώτιο στο φορτηγάκι, με το οποίο εξαφανίστηκαν. Μάλιστα, καταγράφηκαν πάλι και από κάμερα τράπεζας που βρίσκεται κοντά στο ιατρείο. Οι αστυνομικοί εξετάζουν προσεκτικά τα δυο βίντεο προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη που θα τους οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των δραστών. Ταυτόχρονα, «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για να βρουν το κλεμμένο φορτηγάκι, αλλά και το χρηματοκιβώτιο που θεωρείται βέβαιο ότι θα «ξεφορτώθηκαν» οι δράστες, όταν κατάφεραν να το παραβιάσουν και να αρπάξουν τον «θησαυρό» που έκρυβε.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρέβεζα: Η «Αiza» βρήκε τις κρυψώνες με την κοκαΐνη

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Η μάνα που έκλεισε την κόρη της στο πορτ μπαγκάζ και άλλα... τρελά


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης