Γενέθλια στην εποχή του κορωνοϊού: Οι γείτονές της στο Ηράκλειο της κατέβασαν την τούρτα με... σχοινί!

Γενέθλια στην εποχή του κορωνοϊού: Οι γείτονές της στο Ηράκλειο της κατέβασαν την τούρτα με... σχοινί!

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Μια υπέροχη χειρονομία εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού, που δείχνει ότι πάντα υπάρχουν τρόποι να δείξουμε την αγάπη μας

genethia-koronoios
Μπορεί ο κορωνοϊός να μας έκλεισε στο σπίτι, μπορεί να μην ερχόμαστε σε επαφή με τους φίλους μας, όμως οι Έλληνες στα δύσκολα είναι πάντα ενωμένοι και βρίσκουν τους πιο ευφάνταστους τρόπους για να δείξουν την αγάπη τους, έστω και από απόσταση.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μια υπέροχη εκδήλωση αγάπης, η οποία καταγράφεται σε βίντεο που δημοσιεύει το cretapost.gr, και αφορά μια έκπληξη που έκαναν κάτοικοι της περιοχής Κορώνη Μαγαρά στην 40χρονη γειτόνισσα τους.

Η Μαρία Βραχασωτάκη είχε το Σάββατο τα γενέθλια της και οι γείτονες της, της ετοίμασαν κάτι ξεχωριστό. Με δυνατή μουσική, ανάλογη της περίστασης και με μία τούρτα που κατέβασαν στο μπαλκόνι της με σχοινιά, της είπαν τα χρόνια πολλά!



«Ήταν τα πιο όμορφα γενέθλια μου»

Η Μαρία Βραχασωτάκη, συγκινημένη μιλώντας στο cretapost, τόνισε «Ήταν τα πιο όμορφα γενέθλια μου. Στα 40 μου έτη εκεί που όλα είναι δύσκολα, ξαφνικά όλα γίνονται μαγικά αισιόδοξα. Φέτος κατάλαβα ότι είμαι τυχερός άνθρωπος που ο Θεός με έστειλε στη πιο όμορφη γειτονιά, στη γειτονιά που ζουν άγγελοι στη γη! Στα 40 έτη απέκτησα μια καινούργια οικογένεια. Δεν πίστευα ποτέ ότι σε ένα μέρος του πλανήτη θα κατοικούν τόσο δοτικοί άνθρωποι όλοι μαζί. Έτρεχαν τα μάτια μου από χαρά, έτρεμε η ψυχή μου από τα συναισθήματα…»

Κλείσιμο
presents


Εκτός από το τραγούδι και την τούρτα οι γείτονες της άφησαν και δώρα στην είσοδο της πολυκατοικίας της. Αυτό που υπόσχεται τώρα η Μαρία είναι πως μόλις βγουν από την καραντίνα θα τους γνωρίσει έναν έναν ξεχωριστά! «Ακόμα και στα πιο δύσκολα όλοι μαζί μπορούμε», το μήνυμά της.

Ειδήσεις σήμερα:

Το δράμα της Κύπριας πεθεράς: Ο γιος μου είναι ευπαθής λόγω της άχρηστης της νύφης μου

Κορωνοϊός - Παλαιό Φάληρο: Πώς στήθηκε το «πάρτι» στο μπαλκόνι με dj και πυροτεχνήματα

Γελάστε ελεύθερα: Χιούμορ στον καιρό του κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης