Πύργος: Χτύπησαν τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ για να κλέψουν τρόφιμα

Πύργος: Χτύπησαν τον υπάλληλο του σούπερ μάρκετ για να κλέψουν τρόφιμα

Πύργος: Εις βάρος των δύο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κακουργηματικού χαρακτήρα

xeiropedes_mak
Ένα ολόκληρο καρότσι είχαν γεμίσει με προϊόντα συνολικής αξίας 130 ευρώ από τα ράφια ενός σούπερ μάρκετ στον Πύργο δυο νεαροί, οι οποίοι προσπάθησαν να φύγουν χωρίς να πληρώσουν και όταν ο υπεύθυνος του καταστήματος προσπάθησε να τους εμποδίσει τον ξυλοκόπησαν άγρια!

Ο υπάλληλος δέχθηκε μια γροθιά στο πρόσωπο από τον ένα δράστη, ενώ κατάφερε την τελευταία στιγμή να αποφύγει το χτύπημα που θα του κατάφερνε ο δεύτερος με ένα μπουκάλι που άρπαξε από το καρότσι! Οι δράστες ηλικίας 27 και 28 χρόνων τράπηκαν σε φυγή με το καρότσι, αλλά κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι τους εντόπισαν και τους συνέλαβαν.

Τα κλεμμένα προϊόντα παραδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος, ενώ οι σε βάρος των δύο ανδρών σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για ληστεία κακουργηματικού χαρακτήρα με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Σε ένα άλλο σούπερ μάρκετ στον Πύργο, δύο γυναίκες προσπάθησαν να περάσουν από την έξοδο χωρίς να πληρώσουν έχοντας κρυμμένα προϊόντα στα ρούχα τους. Όμως, έγιναν αντιληπτές από το προσωπικό που τις σταμάτησε και τους πήρε τα προϊόντα. Οι δράστιδες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα:

Πορτοφολάδες ετών... 10 και 14 συνελήφθησαν στον Πύργο!

Κορωνοϊός: Τεράστιες ουρές στα σούπερ μάρκετ μετά το κλείσιμο της Κυριακής

Κορωνοϊός, Γεωργιάδης: Εξετάζεται η μονοδρόμηση στους διαδρόμους των σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης