Χανιά: Κυκλοφορούσαν παράνομα ο ένας με όπλα κι ο άλλος με χασίς

Χανιά: Κυκλοφορούσαν παράνομα ο ένας με όπλα κι ο άλλος με χασίς

Χανιά:  Μετά τα πρόστιμα τους, ακολούθησαν και οι... συλλήψεις

xeiropedes
Έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας ένας 46χρονος από ορεινό χωριό των Χανίων, ο οποίος έκανε βόλτες με το αγροτικό του φορτηγάκι οπλισμένος σαν... αστακός χωρίς να διαθέτει έγγραφα που να δικαιολογούν τη μετακίνηση του!

Ο 46χρονος έπεσε σε μπλόκο ελέγχων της Ο.Ε.Π.Τ.Α. και αρχικά οι αστυνομικοί του έβαλαν το προβλεπόμενο πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη κυκλοφορία. Στη συνέχεια, όμως, ερεύνησαν το φορτηγάκι και βρήκαν στο εσωτερικό του τρία μεγάλα μαχαίρια κυνηγετικού τύπου, μία σιδερογροθιά και 38 φυσίγγια κυνηγετικής καραμπίνας κι έτσι πέρασαν χειροπέδες στον οδηγό, ο οποίος προσήχθη στην Ασφάλεια. Εκεί σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, αδίκημα για το οποίο φέρεται ότι είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.

Για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της κυκλοφορίας «έκοψαν» πρόστιμο οι αστυνομικοί και σε έναν 43χρονο που έκανε βόλτα με το αυτοκίνητό του σε έναν δρόμο των Χανίων, αλλά όταν του έκαναν σωματική έρευνα βρήκαν πάνω του και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 14 γραμμαρίων! Έτσι, ο 43χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο Ιρανός «αναρχικός πρόσφυγας» που ζητούσε να οπλιστούν οι μετανάστες στον Έβρο

Θεσσαλονίκη: Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε 22χρονο, στο Σέιχ Σου

Απαγόρευση κυκλοφορίας: «Πάτησα λάθος αριθμό» είπε ο Χαλκιδέος που ζήτησε άδεια άθλησης για να πάει για... σουβλάκια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης