Καβάλα: Παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας για να πουλήσει λαθραία τσιγάρα

Καβάλα: Παραβίασε την απαγόρευση κυκλοφορίας για να πουλήσει λαθραία τσιγάρα

Καβάλα - Απαγόρευση κυκλοφορίας: Ούτε καν σκέφτηκε ότι μπορεί να έπεφτε σε αστυνομικούς που θα έκαναν ελέγχους ο αλλοδαπός δράστης

Kavala-kapnos-tsigara
Ούτε καν σκέφτηκε ότι μπορεί να έπεφτε σε αστυνομικούς που θα έκαναν ελέγχους για την τήρηση του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας, ένας αλλοδαπός που κυκλοφορούσε σε ένα χωριό της Καβάλας «φορτωμένος» με λαθραία καπνικά είδη τα οποία διέθετε προς πώληση!

Όταν τον εντόπισαν αστυνομικοί του τμήματος Νέστου, διαπίστωσαν ότι δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για να του επιτραπεί η κατ' εξαίρεση μετακίνηση και του επέβαλαν το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ. Στη συνέχεια, όμως, έκαναν έλεγχο στο σακίδιο που είχε μαζί του και βρήκαν 150 πακέτα τσιγάρων και 79 συσκευασίες με καπνό, συνολικού βάρους τριών κιλών και 160 γραμμαρίων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν μαζί με 155 ευρώ που είχε πάνω του ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.


Ειδήσεις σήμερα: 

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Νεαρός πήγαινε για... σεξ και το έγραψε στο έγγραφο!

Γρεβενά - Καστοριά: Επιδρομές αρκούδων σε κοτέτσια χωριών

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Με 400 κιγκλιδώματα «σφραγίζουν» την παραλία της Θεσσαλονίκης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης