Κοζάνη: «Έγδυσε» κτίριο της ΔΕΗ αλλά τον τσάκωσαν

Κοζάνη: «Έγδυσε» κτίριο της ΔΕΗ αλλά τον τσάκωσαν

Ο νεαρός ξήλωσε από το κτίριο τέσσερις πόρτες και ένα παράθυρο αλουμινίου, καθώς και δυο καλοριφέρ, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ

dei_kalwdia
Ακάθεκτοι δρουν παρά τα μέτρα οι «κυνηγοί» μετάλλων και μάλιστα αποθρασύνονται, πιστεύοντας ότι θα κινούνται άνετα χάρη στην απαγόρευση της κυκλοφορίας. Έτσι την έπαθε ένας 21χρονος Έλληνας, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα να λεηλατεί ένα κτίριο ιδιοκτησίας της Δ.Ε.Η. σε περιοχή της Κοζάνης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Εορδαίας συνέλαβαν επ' αυτοφώρω το νεαρό, που είχε «ξηλώσει» από το κτίριο τέσσερις πόρτες και ένα παράθυρο αλουμινίου, καθώς και δυο καλοριφέρ, συνολικής αξίας 1.600 ευρώ! Όλα αποδόθηκαν σε υπεύθυνο της Επιχείρησης, ενώ ο 21χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για κλοπή.

Έκλεψαν αντικείμανα από ανοιχτό χώρο οικοδομή στην Πάρο

Στον ανοιχτό χώρο μιας οικοδομής στην Πάρο είχε τρυπώσει ένας άγνωστος τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης και είχε «σηκώσει» υλικά και εργαλεία συνολικής αξίας 6.000 ευρώ, τα οποία είχε φορτώσει σε αυτοκίνητο. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή ενός 40χρονου αλλοδαπού, ο οποίος μάλιστα είχε στο σπίτι του και τέσσερα δελτία ταυτότητας για τα οποία είχε δηλωθεί απώλεια και κατασχέθηκαν!

Ειδήσεις σήμερα: 

Αιτωλικό: Βρήκε πορτοφόλι με 1.000 ευρώ και το παρέδωσε

Απαγόρευση κυκλοφορίας - Άνω Λιόσια: Τσιγγάνοι ήρθαν στα χέρια έξω από τράπεζα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης