Σάμος: Παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και το... κυλικείο σχολείου!

Σάμος: Παραβίασαν την απαγόρευση κυκλοφορίας αλλά και το... κυλικείο σχολείου!

Οι δράστες μπούκαραν στο κυλικείο και άρπαξαν τρόφιμα, χυμούς, αλλά και τη... σόμπα!

peripoliko
Κανείς δεν πήρε είδηση τους άγνωστους «ποντικούς» που αγνόησαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και τρύπωσαν στο κτίριο που στεγάζει το 1ο και το 2ο Γυμνάσιο στην πόλη Σάμου, με στόχο να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα είδη διατροφής μπορούσαν από το κυλικείο!

Οι δράστες έσπασαν την κλειδαριά της πόρτας μπήκαν στο κυλικείο και άρπαξαν διάφορα τρόφιμα και χυμούς, προκαλώντας αρκετές ζημιές. Πριν φύγουν, μάλιστα, πήραν μαζί τους και τη... σόμπα που ζέσταινε τον υπεύθυνο του κυλικείου όταν λειτουργούσαν τα σχολεία! Τη διάρρηξη διαπίστωσε η διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου η οποία ενημέρωσε την Αστυνομία που ερευνά για να ανακαλύψει τους εισβολείς.

Παραβάσεις και σε Σέρρες και Μυτιλήνη

Ξινή βγήκε σε δύο νεαρούς Ρομά η απόπειρά τους να παραβιάσουν δύο ψυγεία στον εξωτερικό χώρο ενός καταστήματος στις Σέρρες. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν επ' αυτοφώρω το βράδυ της Κυριακής τους δράστες ηλικίας 19 και 23 χρόνων και κατέσχεσαν το μεταλλικό κόφτη που χρησιμοποιούσαν. Μάλιστα, κατά την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν παραβιάσει τα εξωτερικά ψυγεία άλλων δύο καταστημάτων και είχαν αρπάξει προϊόντα αξίας 100 ευρώ. Σε βάρος των δύο νεαρών επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Το ίδιο πρόστιμο επιβλήθηκε και σε μια ανήλικη Ελληνίδα που συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στη Μυτιλήνη, καθώς συμμετείχε μαζί με άλλον έναν ανήλικο και δύο ενήλικους στην διάρρηξη ενός καταστήματος από το οποίο έκλεψαν δύο φιάλες αλκοολούχων ποτών, ενώ προκάλεσαν και αρκετές ζημιές! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας που βαρύνει και τους ασύλληπτους συνεργούς της και σε αυτήν περιλαμβάνονται οι γονείς των δυο ανηλίκων για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Αγρίνιο: Συνεπλάκησαν με την αυλή διάσπαρτη με ναρκωτικά και συνελήφθησαν

Ηράκλειο: Αρχαιοκάπηλοι έσκαβαν σε λιοστάσι για να βρουν Μινωικό τάφο

Βόλος: Άρχισαν τα επεισόδια λόγω... νεύρων από τον εγκλεισμό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης