Φλώρινα - Ναρκωτικά: «Αδέσποτοι» σάκοι με 28 κιλά κάνναβης βρέθηκαν σε ορεινή περιοχή

Φλώρινα - Ναρκωτικά: «Αδέσποτοι» σάκοι με 28 κιλά κάνναβης βρέθηκαν σε ορεινή περιοχή

Τη σημαντική ποσότητα κάνναβης αλβανικής προέλευσης είχαν αφήσει άγνωστοι σε ορεινή περιοχή, προφανώς για να την παραλάβουν συνεργοί τους στο ελληνικό έδαφος

Flwrina-kannabi
Επί τρία 24ωρα είχαν ακροβολιστεί σε μια δύσβατη ορεινή περιοχή της Φλώρινας οι αστυνομικοί, επιτηρώντας αθέατοι δυο σάκους με σημαντική ποσότητα κάνναβης αλβανικής προέλευσης που είχαν αφήσει άγνωστοι, προφανώς για να τους παραλάβουν συνεργοί τους στο ελληνικό έδαφος.

Οι «αδέσποτοι» σάκοι είχαν εντοπιστεί τις απογευματινές ώρες της Μ. Παρασκευής από αστυνομικούς της Ασφάλειας Φλώρινας και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν συνάδελφοί τους των τμημάτων Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, Πρεσπών και Κάτω Κλεινών, καθώς και της Ο.Π.Κ.Ε.. Ωστόσο, κανείς δεν εμφανίστηκε και, την Δευτέρα του Πάσχα, οι ύποπτοι σάκοι κατασχέθηκαν.

Στο εσωτερικό τους βρέθηκαν συνολικά 21 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 26 κιλών και 714 γραμμαρίων. Η προανάκριση που διενεργεί για την υπόθεση η Ασφάλεια Φλώρινας βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων για εισαγωγή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Airbnb συνεργάζεται με τον ΕΟΔΥ για τη στέγαση ιατρικού προσωπικού

Μαχαίρωμα με σύλληψη και... πρόστιμα στο πάρκο Αγρινίου!

Έλληνας μαστροπός κρατούσε αιχμάλωτες και εξέδιδε δύο γυναίκες - Πώς γλίτωσαν

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης