Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο τζάμι αυτοκινήτου

Μενίδι: Αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο τζάμι αυτοκινήτου

Ακόμα ένα περιστατικό με αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι!

menidisfaira
Νέα ντοκουμέντα από την ανεξέλεγκτη οπλοφορία και οπλοχρησία στο Μενίδι παρουσιάζει το protothema.gr. Ένας ιδιοκτήτης ΙΧ μικρού κυβισμού, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε ανοιχτό γκαράζ, ανάμεσα σε δύο διώροφες κατοικίες, στο κέντρο Μενιδίου, κατεβαίνοντας πριν από λίγες μέρες από το διαμέρισμα του, διαπίστωσε ότι το παράθυρο του συνοδηγού είχε γίνει θρύψαλα.

Ψάχνοντας να δει πώς συνέβη, εντόπισε μέσα στο αυτοκίνητο του μια βολίδα των 9 mm. Οι αστυνομικοί που κατέφθασαν στο σημείο έπειτα από λίγα λεπτά, ανέφεραν στον ιδιοκτήτη του οχήματος ότι η σφαίρα προήλθε από απόσταση μικρότερη των 400 μέτρων και πως η σφαίρα εξοστρακίστηκε σε τοίχο και τρύπησε το τζάμι του Ι. Χ.


menidiix1



Το εύρημα εστάλη στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αναμένονται τα αποτελέσματα. Στις 18 Απριλίου, όπως καταγγέλλει ένας άλλος κάτοικος Μενιδίου μια αδέσποτη σφαίρα βρέθηκε στην είσοδο του σπιτιού της αδερφής του σε κεντρικό σημείο, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στο Facebook.


fb1
Κλείσιμο


fb2




Ο Δήμος Μενιδίου από την πλευρά του επιχειρεί να υποβαθμίσει ανάλογα περιστατικά. Μάλιστα, χθες μετά τη αποκάλυψη του συμβάντος με τη σφαίρα που καρφώθηκε στο μπαλκόνι 5οροφου, στο ποδήλατο τρίχρονου κοριτσιού, δημοσιογράφοι που επικοινώνησαν με την δημοτική Αρχή, τους δήλωσαν ότι δεν έχουν ενημέρωση από το τοπικό Α. Τ αγνοώντας το θέμα!




Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: Αλλοδαπός παραβίασε τα μέτρα και διακινούσε κοκαΐνη και χασίς

Δικηγόρος χτυπούσε τους γονείς του γιατί δεν του έδιναν λεφτά!

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης