Τζένη Μελιτά: Δεν θέλω να δοκιμάζω το νυφικό με μάσκα

Τζένη Μελιτά: Δεν θέλω να δοκιμάζω το νυφικό με μάσκα

Ο κορωνοϊός έβαλε… φρένο στα σχέδια γάμου

Jenny_Melita
Για τον κορωνοϊό που της άλλαξε τα σχέδια του γάμου της μίλησε η Τζένη Μελιτά σε συνένετυξή της. Όπως είπε η ίδια και ο σύντροφός της Σπύρος Μαραγρίτης είχαν προγραμματίσει ο γάμος τους γίνει τον Σεπτέμβριο.

«Μπορεί ο κορωνοϊός να μας αλλάζει την ημερομηνία, γιατί είχαμε σκοπό να κάνουμε τον γάμο τον Σεπτέμβριο, αλλά κατά τα άλλα επιθυμία μας είναι να κάνουμε έναν γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με ανθρώπους που αγαπάμε χωρίς κοινωνικές υποχρεώσεις. Δε θέλω όμως να γίνει αυτό το διάστημα, να δοκιμάζω νυφικά με μάσκα και να μη μπορώ να αγκαλιάζω τις φίλες μου και τους καλεσμένους μας. Έχουμε βρει μια πολύ ωραία μυστική τοποθεσία και στόχος είναι να περάσουμε ένα τριήμερο μαζί με τους καλεσμένους μας. Οι κουμπάροι μας θα είναι δυο φίλοι του Σπύρου και τρεις φίλες δικές μου», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια η Τζένη Μελιτά αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο έγινε η πρόταση γάμου πέρυσι το Πάσχα στο Μαρόκο. «Είχε κανονίσει να πάμε αυτό το ταξίδι και ενώ βρισκόμασταν στους φανταστικούς κήπους του Yvse Laurentν, σε μια λίμνη με νούφαρα μου είπε πως έχει κάτι να μου πει. Εγώ ήθελα να βγάλω φωτογραφία για το Instagram. Με τα πολλά με τραβά φωτογραφία, δε μου άρεσε η λήψη και εκείνος επέμενε πως θέλει να μου πει κάτι σημαντικό. Τότε μου είπε πως θέλει να είμαστε μαζί, να παντρευτούμε και να κάνουμε πολλά ταξίδια».

Τέλος, η Τζένη Μελίτα πρόσθεσε στη Real πως με τον σύντροφό της ψάχνουν για νέο σπίτι μιας και αυτό που μένουν πουλήθηκε σε νέο ιδιοκτήτη.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαρωτικό το τρίτο «κύμα» της κανονικότητας - Τι αλλάζει σε σχολεία, μετακινήσεις και εμπορικά κέντρα

«Κάλεσμα» Δένδια στους Γερμανούς: Οι παραλίες μας και οι αρχαιολογικοί χώροι ανοίγουν ξανά

ΗΠΑ: 820 νεκροί λόγω της πανδημίας το τελευταίο 24ωρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης