Μόλις δέκα άτομα αποχαιρέτησαν την κυρία «Θάλεια» του «Ρετιρέ»

Μόλις δέκα άτομα αποχαιρέτησαν την κυρία «Θάλεια» του «Ρετιρέ»

Η αγαπητή ηθοποιός Μαρία Μαρτίκα «έφυγε» από τη ζωή  στα 86 της χρόνια 

retire_martika_arthro
Η αγαπητή ηθοποιός Μαρία Μαρτίκα «έφυγε» πριν λίγες ημέρες από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Η ηθοποιός κηδεύτηκε το Σάββατο κάτω από άκρα μυστικότητα -ύστερα από επιθυμία της- στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών σε οικογενειακό τάφο.

«Η Μαρία κηδεύτηκε το Σάββατο στο νεκροταφείο στα Πατήσια με μόλις 10 άτομα. Ήταν εντολή της να μη μαθευτεί τίποτα. Είχε απομονωθεί εδώ και 20 χρόνια. Μιλούσαμε κατά καιρούς και την καλούσα σε εκδηλώσεις, όμως η ίδια δεν δεχόταν να αφήσει το καταφύγιό της στη Γλυφάδα» λέει συγκινημένος ο Μάκης Δελαπόρτας στην εφημερίδα «Espresso» και συνεχίζει:

«Η κυρία “Θάλεια” του “Ρετιρέ” ήταν μια από τις πολύ καλές συναδέλφους, που σφράγισαν μια ολόκληρη γενιά, και παράλληλα ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος. Πριν μπει στο στούντιο έκανε τον σταυρό της. Φοβόταν πολύ τον Δαλιανίδη και επίσης είχε μεγάλο άγχος να μην ξεχάσει τα λόγια του σεναρίου» θυμάται ο Μάκης Δελαπόρτας και προσθέτει: «Ζούσε με τα σκυλιά της, καθώς ήταν πολύ φιλόζωη και κατά καιρούς πήγαινε στην Ακράτα, στο εξοχικό της. Είχε αποφασίσει να απομονωθεί εντελώς και να φύγει χωρίς να το μάθει κανείς. Όπως και έγινε».

Η είδηση του θανάτου της είχε γίνει γνωστή από τον Μάκη Δελαπόρτα με ανάρτησή του στο Facebook.

«Έφυγε και η Μαρία Μαρτίκα….η αγαπημένη κυρία Θάλεια του θρυλικού μας “ΡΕΤΙΡΕ”. Σπουδαία θεατρίνα με σημαντικούς ρόλους στο θέατρο. Έφυγε στα 86 της χρόνια και είχε να εμφανιστεί περισσότερο από 20 χρόνια. Ζούσε μοναχικά με λίγους φίλους στο πλευρό της. Μαρία μου καλό σου ταξίδι! θα σε θυμάμαι πάντα….ο δικός σου Άλκης…..», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο
54564-1
54564-4

Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης