Με Ελένη Φουρέιρα η «Λευκή Νύχτα» στη Λιβαδειά

Με Ελένη Φουρέιρα η «Λευκή Νύχτα» στη Λιβαδειά

Το Σάββατο 27 Οκτωβρίου

foureira
Η «Λευκή Νύχτα» έρχεται και φέτος στη Λιβαδειά, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, σε ένα μοναδικό event από τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, με πολλές εκπλήξεις και happenings, για μικρούς και μεγάλους. Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς μετά από τις επιτυχημένες διοργανώσεις της εκδήλωσης με τίτλο “Λευκή Νύχτα” που πραγματοποίησε στην πόλη και που είχαν ως αποτέλεσμα την προσέλκυση χιλιάδων επισκεπτών, προσφέροντας δυνατότητα οικονομικότατων αγορών στους καταναλωτές και την δωρεάν ψυχαγωγία δημοτών και επισκεπτών, ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης για τη στήριξη τους προς την τοπική εμπορική δραστηριότητα, διοργανώνει την 5η “Λευκής Νύχτα” με στόχο η εν λόγω εκδήλωση να αποτελέσει θεσμό για την πόλη της Λιβαδειάς και το Λιβαδείτικο εμπόριο.


Με τα καταστήματα ανοιχτά από τις 18.00 το απόγευμα μέχρι και τα μεσάνυχτα, οι απίστευτες προσφορές θα δώσουν τη δυνατότητα στους χιλιάδες επισκέπτες να κάνουν οικονομικές και ποιοτικές αγορές και ταυτόχρονα μικροί και μεγάλοι να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Παιχνίδια, κλόουν, ξυλοπόδαροι, αγαπημένοι παιδικοί ήρωες, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις, παραστάσεις καραγκιόζη, face painting, δημιουργικές κατασκευές δωρεάν έρχονται να κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς φίλους των εμπόρων της Λιβαδειάς.


Εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά, στο κέντρο της πόλης και καταστήματα έτοιμα να γιορτάσουν με το αγοραστικό κοινό που στα χρόνια της κρίσης στήριξε την τοπική αγορά. Η Ελένη Φουρέιρα στις 11 το βράδυ του Σαββάτου, 27 Οκτωβρίου 2018, θα δώσει συναυλία στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς όπου και θα κορυφωθούν οι εκδηλώσεις.


foureira
leyki_afisa_2
leyki_afisa
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης