Νίκος Μουτσινάς: Οι μακροχρόνιες σχέσεις και η προσωπική του ζωή

Νίκος Μουτσινάς: Οι μακροχρόνιες σχέσεις και η προσωπική του ζωή

Ο παρουσιαστής μιλά για όλα στον Νίκο Κοκλώνη και το  Celebrity Travel.

koklwnis_moutsinas_arthro
Θα έκανε infotainment; Τι είναι αυτό που τον κάνει να πλήττει αφόρητα στην τηλεόραση; Τι του αρέσει να βλέπει ο ίδιος στην TV όταν αράζει στον καναπέ του; Ποια θεωρεί πως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του και ποια η μεγαλύτερή του αποτυχία;

Ο Νίκος Μουτσινάς συνήθως παίρνει ο ίδιος συνεντεύξεις καθημερινά στην εκπομπή του Για Την Παρέα, όμως αυτή τη φορά βρίσκεται απέναντι στον Νίκο Κοκλώνη, στο μακρινό Σάο Πάολο για το νέο επεισόδιο τουCelebrity Travel και κάνει τη δική του ειλικρινή εξομολόγηση στον Mr Travel.
koklwnis_moutsinas_mesa

Mιλά στον Νίκο Κοκλώνη για την απώλεια της μητέρας του πριν από 3 χρόνια, μια απώλεια που τον σόκαρε και τον έκανε να αναθεωρήσει πολλά και να κάνει το δικό του restart. Θυμάται τα παιδικά του χρόνια, μιλά για την έλλειψη του πατέρα του που αναπλήρωσε ο παππούς του, εξηγεί γιατί ως παιδί δεν ένιωσε ποτέ πληγωμένος και παραδέχεται πως στη συγκεκριμένη στιγμή της ζωής του νιώθει έτοιμος να γίνει ο ίδιος πατέρας.

Όπως λέει στον Νίκο Κοκλώνη, εδώ ο ίδιος κάνει πάντα μακροχρόνιες σχέσεις, δεν θέλει να εκθέσει δημόσια την προσωπική του ζωή, ούτε σκοπεύει να το κάνει στο μέλλον και εξηγεί το γιατί.
Κλείσιμο
koklwnis_moutsinas_mesa2

Μετά από μια περιπλάνηση στο Σάο Πάολο που περιλαμβάνει από βόλτα με ελικόπτερο μέχρι επίσκεψη στο Σημείο Μηδέν, ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα από τον 41ο όροφο του ουρανοξύστη Edificio Italia, αλλά και βόλτα σε ένα στενάκι που έχει περισσότερα γκράφιτι από ότι κάποιος μπορεί να φανταστεί, ο Νίκος Μουτσινάς κάνει τις δικές του αποκαλύψεις μιλώντας στον Νίκο Κοκλώνη. Το νέο επεισόδιο του Celebrity Travel έρχεται το Σάββατο 17 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Open.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης