Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποχαιρέτησε τον «μπαμπά» της Τρύφωνα Καρατζά

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αποχαιρέτησε τον «μπαμπά» της Τρύφωνα Καρατζά

«Ήταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου, πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου», έγραψε η ηθοποιός στο μήνυμά της στο Instagram

Trifonas-Mihail
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο της χώρας έχει προκαλέσει η απώλεια του Τρύφωνα Καρατζά σε ηλικία 83 ετών. Ο σπουδαίος ηθοποιός είχε 60 χρόνια πετυχημένης πορείας στον χώρο της υποκριτικής, συμμετέχοντας σε πολλές ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές επιτυχίες.

Πριν από περίπου 24 χρόνια, ο Τρύφων Καρατζάς ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Λαβ Σόρι» που παρακολουθούσε ανελλιπώς το τηλεοπτικό κοινό, ενσαρκώνοντας τον πατέρα της Λίλης.

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον τηλεοπτικό της «πατέρα», «Αχ! Μπαμπά η αρχή μου και το φινάλε σου. Nα αναπαυθείς αγαπημένε μου Τρύφωνα Καρατζά. Ήταν τιμή μου και καμάρι μου να παίξω την κόρη σου, πάντα με γέμιζε χαρά το γύρισμα μαζί σου! Εσύ με πήρες απ’ το χέρι για να ξεκινήσω τη δουλειά αυτή! Σ’ ευχαριστώ. Δεν στο είπα ποτέ. Συγγνώμη μπαμπά».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης