MasterChef: Η μαμά Κουτσόπουλου με το κόκκινο καπέλο έκλεψε την παράσταση

MasterChef: Η μαμά Κουτσόπουλου με το κόκκινο καπέλο έκλεψε την παράσταση

Ήταν στο κοινό που είδε ζωντανά στο στούντιο το τέλος και μας έδειξε το μπρίο της - Τα συγκινητικά λόγια του σεφ για την καθαρίστρια μητέρα του που έκανε τρεις δουλειές για να μεγαλώσει μόνη τα παιδιά της

mama-koutsopoulou-pic
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, που αναδείχθηκε σε σταρ του φετινού MasterChef, έχει μιλήσει σε συνεντεύξεις του για τη μητέρα του. Χθες, κατά την διάρκεια του live μέρους του τελικού, την παρουσίασε και στο κοινό και μάλιστα η κυρία Μαρία έκλεψε την παράσταση.

Φορώντας ένα κόκκινο καπέλο βρέθηκε στον «εξώστη» του πλατό, χαιρέτησε «βασιλικά» τα πλήθη και πέταξε φιλιά σε όλους με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της.

«Ευχαριστώ και εγώ τη μαμά μου! Μαμά ευχαριστώ πολύ!», είπε ο σεφ και οι συνάδελφοί του Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης φώναζαν «γεια σου κυρία Μαρία»!

Δείτε το απόσπασμα στο 38:39' του βίντεο:
MasterChef 2019 - s3e84 - Ο Μεγάλος Τελικός - Β' μέρος - LIVE



Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει μιλήσει στο παρελθόν για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τις δυσκολίες που πέρασε η μητέρα του για να μεγαλώσει εκείνον και τον αδελφό του: «Με τον αδερφό μου έχουμε μεγαλώσει μόνο με τη μητέρα μας, οπότε είναι η μεγάλη μας αδυναμία. Επειδή είμαι κοπρίτης, η μητέρα μου μένει Νέα Σμύρνη, εγώ είμαι στο Φάληρο και πηγαίνει η κακομοίρα παίρνει τα ρούχα από το Φάληρο, τα πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη, τα πλένει και τα ξαναγυρνάει. Αυτό είναι ο ορισμός του κοπρίτη. Δεν μας έλειψε ποτέ τίποτα. Η μητέρα μου ήταν καθαρίστρια και είχε 4 δουλειές για να μας μεγαλώσει», είχε πει σε συνέντευξή του.

Κλείσιμο
Μάλιστα, όταν στην επικαιρότητα ήταν η υπόθεση της καθαρίστριας που μπήκε φυλακή γιατί είχε πλαστογραφήσει το απολυτήριο του δημοτικού ώστε να προσληφθεί ως καθαρίστρια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε γράψει στο Instagram: «Η μαμά μας ήταν καθαρίστρια... Είχε αλλά 7 αδέρφια και μεγάλωσε σε ένα ίδρυμα στα Γιάννενα... Την θυμάμαι να κάνει 3 δουλειές για να μας μεγαλώσει.καθάριζε σκάλες... ξένα σπίτια... Και το σχολείο που πηγαίναμε... Μια κυρία έκανε το "έγκλημα" πλαστογραφησε το απολυτήριο του Δημοτικού της... Όχι για να κλέψει... Για να δουλέψει... Όχι σε μια θέση που ζήλευαν πολλοί... Το κόστος για το "έγκλημα" της 10 χρόνια... Χωρίς αναστολή... 10 χρονια κάθειρξη... Εγώ δηλώνω αλληλέγγυος σε αυτή τη γυναίκα και της στέλνω όση αγάπη και δύναμη μπορώ... Κουράγιο... »


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@giannis_koutsopoulos_79 Η μαμά μας ήταν καθαρίστρια... Είχε αλλά 7 αδέρφια και μεγάλωσε σε ένα ίδρυμα στα Γιάννενα... Την θυμάμαι να κάνει 3 δουλειές για να μας μεγαλώσει.καθάριζε σκάλες... ξένα σπίτια... Και το σχολείο που πηγαίναμε... Μια κυρία έκανε το "έγκλημα" πλαστογραφησε το απολυτήριο του Δημοτικού της... Όχι για να κλέψει... Για να δουλέψει... Όχι σε μια θέση που ζήλευαν πολλοί... Το κόστος για το "έγκλημα" της 10 χρόνια... Χωρίς αναστολή... 10 χρονια κάθειρξη... Εγώ δηλώνω αλληλέγγυος σε αυτή τη γυναίκα και της στέλνω όση αγάπη και δύναμη μπορώ... Κουράγιο...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κουτσόπουλος Λεωνίδας (@chef_koutsopoulosleonidas) στις



Δείτε βίντεο: MasterChef: Η μαμά Κουτσόπουλου με το κόκκινο καπέλο έκλεψε την παράσταση
MasterChef: Η μαμά Κουτσόπουλου με το κόκκινο καπέλο έκλεψε την παράσταση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης