Καίτη Γαρμπή και Γιώργος Σαμπάνης καταχειροκροτήθηκαν στην sold out πρεμιέρα τους

Καίτη Γαρμπή και Γιώργος Σαμπάνης καταχειροκροτήθηκαν στην sold out πρεμιέρα τους

Μαζί τους η Demy 

kaitoula
Εντυπωσιακή και sold out ήταν η πρεμιέρα του Γιώργου Σαμπάνη, της Καίτης Γαρμπή και της Demy σε γνωστό νυχτερινό κέντρο το βράδυ της Παρασκευής. Ο Γιώργος Σαμπάνης ερμήνευσε όλες τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και πολλά αγαπημένα τραγούδια, μεταδίδοντας στον κόσμο που είχε κατακλύσει το νυχτερινό κέντρο την ψυχή, την ενέργεια και την αλήθεια του.


Το κοινό όρθιο τον καταχειροκρότησε. Ακολούθησε βροχή επιτυχιών, έντονων συναισθημάτων και λουλουδιών μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η καταξιωμένη Καίτη Γαρμπή, η Καίτη με τη «φωνή της καρδιάς» μάγεψε για μία ακόμη φορά το κοινό με τις αξεπέραστες επιτυχίες της, αλλά και με τον μοναδικό τρόπο που επικοινωνεί μαζί του. Ο κόσμος τραγουδούσε δυνατά μαζί της το ένα τραγούδι μετά το άλλο και την «αποθέωνε» όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια που την ακολουθεί πιστά.


Η Demy, μια από τις πιο ταλαντούχες καλλιτέχνιδες της νέας γενιάς, με ξεχωριστή και επιτυχημένη πορεία, γοήτευσε με την σκηνική της παρουσία και τις ερμηνείες της παρασύροντας τον κόσμο στον ρυθμό των τραγουδιών της. Μαζί τους  στο Έναστρον κάθε Παρασκευή και Σάββατο, η Χριστίνα Μηλιού, ο Δημήτρης Τικτόπουλος, ο Dj Δημήτης Μεταξάς, ο Iamstrong και ο Oge. Τις χορογραφίες έκανε η Κωνσταντίνα Κωνσταντίνου και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Κωνσταντίνος Παλάκας.


samapanis
kaitoula
σαμαπανισ
Κλείσιμο
demyena
garmpi
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης