Big Brother: Οι συμμετοχές ξεπερνούν τις 10.000

Η παραγωγή ψάχνει τα πρόσωπα εκείνα που θα φέρουν στον ΣΚΑΪ υψηλά νούμερα τηλεθέασης

big-brother
Φαίνεται πως αρκετοί είναι εκείνοι που διψούν για δημοσιότητα. Το «Big Brother» αναμένεται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές οθόνες μας και ο ΣΚΑΙ ψάχνει να βρει τον κατάλληλο παρουσιαστή αλλά και τους παίκτες που θα του χαρίσουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 10.000.

«Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι θέλουν σκληρό ριάλιτι από τον ΣΚΑΙ. Οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει τις 10.000. Σήμερα και αύριο γίνεται ένα μεγάλο κάστινγκ στη Θεσσαλονίκη.
Να προσθέσουμε τώρα ότι η Τατιάνα Στεφανίδου μένει εκτός λίστας ονοματολογίας για τους παρουσιαστές. Αυτή τη στιγμή είναι θολό το τοπίο, δεν ακούστηκε κάτι. Αυτό που ακούστηκε για τον Σάκη Τανιμανίδη γιατί αυτός περιμένει μια άλλη πρόταση και γιατί όχι το Survivor, αν βγει στον αέρα την επόμενη σεζόν».

Μέχρι στιγμής είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα για την παρουσίαση του ριάλιτι και ανάμεσα σε αυτά είχαν συζητηθεί έντονα τα ονόματα των Σάκη Τανιμανίδη, Τατιάνας Στεφανίδου, Πόπης Τσαπανίδου και Κατερίνας Λάσπα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης