«Once Upon A Time in Hollywood»: Η Μάργκοτ Ρόμπι ως Σάρον Τέιτ στην αφίσα της νέας ταινίας του Ταραντίνο

«Once Upon A Time in Hollywood»: Η Μάργκοτ Ρόμπι ως Σάρον Τέιτ στην αφίσα της νέας ταινίας του Ταραντίνο

Παρέλαση αστέρων στη νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη που θα βγει στις αίθουσεςε στις 9 Αυγούστου

mar
Μία ημέρα μετά το λανσάρισμα της αφίσας με τους δύο γόηδες του κινηματογράφου, Λεονάρντο ντι Κάπριο και Μπραντ Πιτ για τη νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο «Μία φορά κι έναν καιρό στο Χόλιγουντ», σειρά είχε αυτή της πρωταγωνίστριας Μάργκοτ Ρόμπι.

Σαγηνευτική, αλλά και με μία γοητευτική θλίψη στο βλέμμα της η Ρόμπι εμφανίζεται στην αφίσα ως Σάρον Τέιτ, την ηθοποιό που δολοφονήθηκε από τον Τσαρλς Μάνσον και την ομάδα του.

Χρονικά τοποθετημένη στο Λος Άντζελες του 1969 οι σταρ της ταινίας Λεονάρντο Ντι Κάπριο ως Ρικ Ντάλτον, ένας πρώην σταρ τηλεοπτικών γουέστερν και ο Μπραντ Πιτ στο ρόλο του Κλιφ Μπουθ, τον επί σειρά ετών κασκαντέρ του.

Και οι δύο αγωνίζονται να τα καταφέρουν σε ένα Χόλιγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια, αλλά ο Ρικ (Ντι Κάπριο) έχει έναν πολύ διάσημο γείτονα… τη Σάρον Τέιτ, θύμα δολοφονίας από τη συμμορία του Τσαρλς Μάνσον.

Στη νέα ταινία του ο Ταραντίνο έχει συγκεντρώσει - για μία ακόμη φορά- έναν γαλαξία αστέρων, με Αλ Πατσίνο, Μπρους Ντερν (στη θέση του εκλιπόντος Μπαρτ Ρέινολντς), Ντακότα Φάνινγκ, Ντέμιαν Λιούις, τον γνωστό και μη εξαιρετέο των ταινιών του Μάικλ Μάντσεν, τον Κερτ Ράσελ και τον προσφάτως αδικοχαμένο Λουκ Πέρι.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 9 Αυγούστου 2019, ακριβώς 50 χρόνια έπειτα από τη δολοφονία της Τέιτ και των τεσσάρων φίλων της στο σπίτι της. 

Κλείσιμο
51679254_588542964948282_8003005389304537453_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης