Φίλα τον συμπρωταγωνιστή σου: Ποιοι ηθοποιοί είναι οι... χειρότεροι στα φιλιά

Φίλα τον συμπρωταγωνιστή σου: Ποιοι ηθοποιοί είναι οι... χειρότεροι στα φιλιά

Τι αποκαλύπτουν όσοι αναγκάστηκαν να τους φιλήσουν!

BADKISSING
Πόσοι εξ ημών όταν έχουμε δει μία ωραία ταινία δεν έχουμε κλείσει τα μάτια σε σκηνή φιλιού για να φανταστούμε ότι είμαστε στη θέση των πρωταγωνιστών! Πόσοι δεν έχουμε ευχηθεί να μπορούσαμε να φιλήσουμε τον αγαπημένο μας ηθοποιό! Ε, η λίστα που ακολουθεί, για κάποιους θα χαλάσει για πάντα αυτή τη φαντασίωση. Γιατί τελικά μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, πολύ συχνά υπάρχει χάσμα.

H Reese Witherspoon δήλωσε ότι το φιλί με τον Robert Pattinson ήταν αηδιαστικό
H Witherspoon δεν πέρασε και πολύ ευχάριστα στις σκηνές που έπρεπε να φιλήσει τον Pattinson στην ταινία Water for Elephants, αφού ο ηθοποιός εκείνη την εποχή ήταν κρυωμένος. Η ηθοποιός είχε δηλώσει στο In Touch Weekly το 2014 πως το φιλί όχι μόνο δεν ήταν sexy αλλά άκρως αηδιαστικό, γεμάτο μικρόβια και… πράσινα σάλια!

Η Emma Watson και ο Rupert Grint θεώρησαν ότι το φιλί τους στο Harry Potter ήταν παράξενο
Η Emma Watson και ο Rupert Grint γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της πρώτης ταινίας Harry Potter όταν ήταν ακόμα παιδιά και ουσιαστικά μεγάλωσαν μαζί κατά τη διάρκεια των επόμενων φιλμ. Όταν λοιπόν χρειάστηκε να γυρίσουν τη σκηνή με το φιλί τους, ένιωσαν και οι δύο πολύ άβολα. Ο Grint σε συνέντευξή του το 2016 στο People είχε αναφέρει: «Δεν θέλω να θυμάμαι αυτή τη σκηνή. Γνώρισα την Emma όταν ήταν εννέα χρονών και η σχέση που έχουμε αποκτήσει είναι άκρως αδερφική οπότε όλο αυτό μας είχε φανεί τρομερά σουρεαλιστικό και άβολο».

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης