Το τριήμερο των celebrities: Αχινοί, μαγιό και θάλασσα

Το τριήμερο των celebrities: Αχινοί, μαγιό και θάλασσα

H θερμοκρασία «χτύπησε» κόκκινο και οι εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz «απέδρασαν» στις παραλίες - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο



Το τριήμερο των celebrities: Αχινοί, μαγιό και θάλασσα
Ο πρώτος καύσωνας του καλοκαιριού συνέπεσε με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Τι καλύτερο λοιπόν για μία μίνι εξόρμηση σε κάποιο κοσμικό ή γραφικό νησάκι του Αιγαίου ή του Ιουνίου;

Μία τέτοια ευκαιρία δεν θα μπορούσαν αν αφήσουν ανεκμετάλλευτη οι εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz που ετοίμασαν βαλίτσες για τα πανέμορφα νησιά μας

Η Ελένη Μενεγάκη στη Νάξο

Τη δουλειά και τη διασκέδαση συνδύασε η Ελένη Μενεγάκη στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων. Η εκπομπή της βγήκε από το τηλεοπτικό πλατό και «ταξίδεψε» για λίγες ημέρες στη Νάξο. Η παρουσιάστρια, εκτός από τους συνεργάτες της, είχε στο πλευρό της, τον Μάκη Παντζόπουλο, τα παιδιά της και τον αδερφό της, Θοδωρή Μισόκαλο.
Κλείσιμο

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε από τις παραλίες, τα εστιατόρια και τα σοκάκια του νησιού, φάνηκε ότι πέρασε πολύ καλά.



Στη Μύκονο η Χριστίνα Κοντοβά και η Σίσσυ Χρηστίδου

Στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου εντόπισε η κάμερα του Mykonos Live Tv, τη Σίσσυ Χρηστίδου και την Χριστίνα Κοντοβά. H σχεδιάστρια μόδας μετά από τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, εμφανίστηκε χαμογελαστή στη Χώρα, μαζί με την Σίσσυ Χρηστίδου.



Η Ελένη Χατζίδου «ψήφισε» Μύκονο

Με αποκαλυπτικά ολόσωμα μαγιό και μικροσκοπικά μπικίνι πόζαρε η Ελένη Χατζίδου από το νησί των Ανέμων. Μετά από τις ολιγοήμερες διακοπές της στη Σαντορίνη, η τραγουδίστρια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στον ήλιο και στη θάλασσα. Από το πλευρό της δεν λείπει στιγμή ο σύντροφόςτης Άρης Σοΐλέδης. Ο φακός του Mykonos Live Tv τους εντόπισε σε κοσμική παραλία του νησιού και κατέγραψε τα τρυφερά στιγμιότυπα.




Για την Εύη Βατίδου το καλοκαίρι είναι διασκεδαστικό στη Μύκονο. Έτσι έγραψε στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την εξόρμηση της στο νησί.


O Θοδωρής Μαραντίνης στα Μάταλα
Ο frontman των Onirama και κριτής του «Χ-Factor» ταξίδεψε στα Μάταλα, όπου αυτές τις ημέρες «τρέχει» το μουσικό φεστιβάλ, «Matala Beach Festival». Το Σάββατο 18 Ιουνίου, το συγκρότημα «Onirama», έδωσε ένα μοναδικό live.

Μάλιστα ο Θοδωρής Μαραντίνης, πόσταρε μία φωτογραφία με φόντο τις σπηλιές της περιοχής.


O Aποστόλης Τότσικας στην Τήνο
Στα καταπράσινα νερά της Τήνου απόλαυσε το μπάνιο του ο Αποστόλης Τότσικας.O πρωταγωνιστής της σειράς «Μπρούσκο» μαζί με τη σύντροφό του, Ρούλα Ρέβη, ταξίδεψαν το τριήμερο στο νησί των Κυκλάδων.




Η «Μελίνα» από το «Μπρούσκο» κάνει διακοπές στη Τζιά
H Ελένη Βαΐτσου, η πρωταγωνίστρια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές στη Τζιά. Η ηθοποιός μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικυακούς της φίλους, στιγμιότυπα από τις ολιγοήμερες διακοπές της.<br>

Μετά την ανάρτηση της με μαγιό, η ηθοποιός πόζαρε έξω από ένα γραφικό σπίτι, φορώντας ένα λευκό μίνι φόρεμα. Δίπλα της ήταν ένα συμπαθέστατο σκυλάκι. «Πάντα υπάρχει ένας λόγος να χαμογελάς. Εσύ δεν έχεις παρά να τον βρεις. Ο δικός μου έχει τρίχωμα και τέσσερα πόδια», έγραψε η ηθοποιός.



Στο παράλιο Άστρος η Νίκη Λάμη
Η τηλεοπτική «Σισίλια» από την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Οι Συμμαθητές», Νίκη Λάμη, ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις για να βρεθεί στο παράλιο Άστρος. Η ηθοποιός πόσταρε μία φωτογραφία από νυχτερινή της έξοδο εκεί.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης