Τι ψάχνει σε Ελούντα και Σπιναλόγκα η Charlize Theron

Τι ψάχνει σε Ελούντα και Σπιναλόγκα η Charlize Theron

Γιόρτασε τα 41α γενέθλιά της στις 7 Αυγούστου ξοδεύοντας 16.000 ευρώ - Δείτε τη Χολιγουντιανή σταρ σε αεροσκάφος της Aegean - Επισκέφθηκε και τη Σπιναλόγκα

Τι ψάχνει σε Ελούντα και Σπιναλόγκα η Charlize Theron
Η φωτογραφία της Charlize Theron που κάποιος επιβάτης τράβηξε χωρίς να γίνει αντιληπτός, προκάλεσε εξίσου μεγάλη εντύπωση με την είδηση ότι η χολιγουντιανή σούπερ-σταρ ήρθε στην Κρήτη για διακοπές. Κι αυτό διότι η γνωστή καλλονή απεικονίζεται να κοιτάζει με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τη διευθέτηση της αποσκευής της, κάτι που για μια πάμπλουτη χολιγουντιανή ηθοποιό μοιάζει τουλάχιστον ασυνήθιστο.

Θα περίμενε κανείς ότι η Charlize θα ήταν καμουφλαρισμένη πίσω από μεγάλα μαύρα γυαλιά και απλώς θα καθόταν σε μια διακεκριμένη θέση, αποφεύγοντας οποιαδήποτε επαφή με τον περίγυρο. 

Κλείσιμο


Ωστόσο, αφ' ενός η Theron είναι συνειδητά ανεπιτήδευτη έως και αντι-σταρ, οπότε το να ταξιδεύει στην Κρήτη σαν κοινή θνητή, με την απλή πτήση της Aegean είναι γι' αυτήν το αυτονόητο. Αφ' ετέρου, είναι γνωστό ότι η Νοτιοαφρικανή καλλονή πάσχει από ιδεοψυχαναγκαστική νεύρωση. Αυτό σημαίνει ότι της είναι αδύνατον να ηρεμήσει εάν δεν έχει ελέγξει προσωπικά και εξονυχιστικά κάθε θήκη, ντουλάπι, συρτάρι, αποθηκευτικό χώρο κλπ οπουδήποτε καλείται να λειτουργήσει.

Η διάσημη ηθοποιός επισκέφθηκε την Ελούντα χωρίς σωματοφύλακες μαζί με τα δύο υιοθετημένα παιδιά της και στη συνέχεια επισκέφθηκε με το καραβάκι της γραμμής τη Σπιναλόγκα









Πέραν αυτού ψυχολογικού ζητήματος, η απλότητα στη συμπεριφορά της Charlize είναι, όντως, αξιοσημείωτη. Παρά το γεγονός ότι είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ αλλά και τις πιο σαγηνευτικές γυναίκες του πλανήτη, με την υποκριτική της να έχει κριθεί άξια για βραβείο Όσκαρ, η Charlize Theron επιλέγει να περιφέρεται σαν μια απλή μητέρα των δύο (υιοθετημένων) παιδιών της. 

Παρόλ' αυτά, η Theron στην Ελούντα γιόρτασε τα 41α γενέθλιά της στις 7 Αυγούστου, παραθέτοντας ένα μίνι-πάρτι μετά δείπνου, το οποίο της κόστισε σύμφωνα με πληροφορίες 16.000 ευρώ. Βεβαίως, για μια γυναίκα που αμείβεται βάσει συμβολαίου από την Dior με 2 εκατ. ευρώ το χρόνο για να διαφημίζει τα αρώματα του διάσημου οίκου και με άλλα τόσα περίπου από την εταιρεία υψηλής ωρολογοποιίας Raymond Weil, δεν τίθεται ζήτημα οικονομίας. Τα φιλοδωρήματα των 300 ευρώ στους σερβιτόρους ακούγονται αστρονομικά, για την Charlize Theron όμως είναι αμελητέα ποσά. Εξάλλου η ίδια δεν έχει ξεχάσει ότι πριν από περίπου είκοσι χρόνια έφτασε στις ΗΠΑ από την Αφρική με μόνο περιουσιακό στοιχείο μια επιταγή 500 δολαρίων από τη μητέρα της. Και, μάλιστα, η καριέρα της στο Χόλιγουντ ξεκίνησε ακριβώς επειδή η τράπεζα αρνήθηκε να εξαργυρώσει αυτή την επιταγή. Η Charlize εξοργίστηκε και άρχισε να ουρλιάζει, προσελκύοντας την προσοχή ενός μάνατζερ ηθοποιών που έτυχε να βρίσκεται εκείνη την, κυριολεκτικά κρίσιμη, στιγμή στην συγκεκριμένη τράπεζα. 

Φέτος δεν είναι η πρώτη φορά που η Theron επισκέπτεται την Ελλάδα, καθώς έχει έρθει τουλάχιστον άλλη μία φορά για διακοπές στην Σαντορίνη. Και λέγεται ότι την Κρήτη και το Porto Elounda της το σύστησε κάποιος άλλος διάσημος ηθοποιός και φίλος της. Το μυαλό όλων των θαυμαστών της συγκλονιστικά γοητευτικής Charlize πηγαίνει στον Ben Affleck, με τον οποίον ψιθυριζόταν προ ολίγων μηνών ότι είχε συνάψει ερωτικό δεσμό, ξεπερνώντας τον χωρισμό της από τον Sean Penn. Κανείς όμως δεν είναι στο μυαλό της Theron -και, προς το παρόν τουλάχιστον- ούτε στο κρεβάτι της. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης