«Η βίλα στο Πόρτο Ράφτη δεν έχει πουληθεί», λένε οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη

«Η βίλα στο Πόρτο Ράφτη δεν έχει πουληθεί», λένε οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη

Νέα διάψευση από την Μάρθα Κουτουμάνου και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου που υποστηρίζουν ότι η τιμή εκκίνησης του ακινήτου είναι στα €2.300.000

lykourezou_family
Τα δημοσιεύματα και τις φήμες που κυκλοφορούν στα ΜΜΕ και στο Διαδίκτυο διαψεύδουν για ακόμα μια φορά η Μάρθα Κουτουμάνου και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Οι κόρες της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη με δήλωσή τους μέσα από το δικηγορικό γραφείο του πατέρα τους υποστηρίζουν ότι η βίλα στο Πόρτο Ράφτη δεν έχει πουληθεί ακόμα και παραμένει προς πώληση με τιμή εκκίνησης €2.300.000.

Την περασμένη εβδομάδα οι κόρες της ηθοποιού με ανακοίνωσή τους είχαν ενημερώσει σχετικά τους ενδιαφερόμενους και είχαν και πάλι διαψεύσει ρεπορτάζ τηλεοπτικής εκπομπής που ανέφερε ότι βίλα είχε πουληθεί σε Ρώσο μεγιστάνα.

Διαβάστε την ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξανδρου Λυκουρέζου:

«Επιθυμούμε να πληροφορήσουμε τους ενδιαφερομένους ότι η τιμή πώλησης του ακινήτου μας στο Πόρτο Ράφτη, ανέρχεται στο ποσό των €2.300.000. Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, Μάρθα Κουτουμάνου». 

H αγαπημένη βίλα της Ζωής Λάσκαρη είναι μια μονοκατοικία- μεζονέτα, 498 m2 σε δύο επίπεδα με ιδιωτική πισίνα και απεριόριστη θέα, επί οικοπέδου 521 m2. 

Διαθέτει 2 θέσεις στάθμευσης (στεγασμένες), αυτόνομη θέρμανση με κλιματισμό, πόρτα ασφαλείας, συναγερμό, αυτόματο πότισμα. Βοηθητικοί χώροι 74 m2. Το συγκρότημα κατοικιών «Απολλώνιον» παρέχει 24ωρη φύλαξη, εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά και εκκλησία. 

Κλείσιμο
Δείτε το βίντεο: 

ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης